anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este procentul de hermaphrodite
in romania?

Ati avut vreo prietena hermafrodita?

pun intrebarea asta din pura curiozitate
( am o amica vecina care spune ea ca are si penis si vagin dar eu nu o cred )

Răspuns Câştigător
| Thunderstruck a răspuns:

Cat de prosti sunt unii oameni, daca ar fi de 2%-3% procentul de hermafroditi din Romania ar insemna ca ar fi 400000-600000 de hermafroditi in tarisoara noastra, ceea ce e cam mult, nu cred ca sunt atatia nici daca am dubla populatia planetei noastre.

11 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

Nu am avut dar ar fi interesant

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ciudată gagica, și nu au luat o ăștia la muzeu să facă experimente pe ea?

| CristinaLorena a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Hai nu zau! La muzeu de fac experimente?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu se poate stii cu exactitate deoarece in Romania sunt legale doar 2 sexe: masculin si feminin si inca de la nastere sunt inscrisi in unul sau celalat dintre sexe. Putine tari din lume au optiunea neutra pentru sex, desii marea majoritate a hermafroditilor, aleg sexul predominant al aspectului exterior, ca sa-l faca public in acte si il tin secret pentru restul omenirii.
Nu-i foarte placut sa spui oamenilor ca esti hermafrodit, desii, aceasta anomalie este destul de intalnita in lume si se pare ca etse cam 1% din totalul populatie pe glob.

http://sanatate.bzi.ro/starile-de-intersexualitate-la-copil-7135

Si un alt articol foarte relevant privind hermafroditii:
https://en.wikipedia.org/wiki/Intersex#Population_figures

| TheLeg3nd a răspuns:

Spune-i sati arate si o sa vezi sigur big grinbig grinbig grin

| RxTx a răspuns (pentru TheLeg3nd):

Mi-as dori eu sa vad asa ceva dar ea togmai din acest motiv nu vrea de cat sa fim foarte buni prieteni, sa vina pe la mine sa se uite prin frigider de ce am bun, sa imi dea televizorul pe posturile pe care vrea ea sa le vada, sa mai ma ajute la curatenie, sau sa mergem impreuna la pescuit, sau la agatat de femei, mereu imi trage palme dupa ceafa cand vede ca nu am vazut decolteul unei femei sau fundul sau sanii, cand face pe soferul pentru mine opreste fluiera dupa femei pe strada, mai opreste la curve si le intreba care este tariful, se imbraca ca un baiat, se baga sa demonteze motoare la tico, stie electricitate electronica, a facut liceu de electronica, inaitne de liceu a facut scoala profesionala de tinichigiu vopsitor auto, tatal ei este mecanic si o ia sa o ajute in service si o striga CRISTIAN! ca si cand ar fi barbat dar e femeie are sani, in buletin scrie F

| Lady32 a răspuns:

Mda...la ce sa te astepti de la niste vietati fara minte. Fermafroditele sunt oameni speciali care au ambele sexe (ca un bonus dat de Dumnezeu). Sunt deosebite din toate punctele de vedere. Si acum va intreb...care din vio nu ati vrea sa simtiti si ce sinte o femeie si ce simte un barbat. De fapt voi nu sunteti in stare sa simtiti ce ar trebui sa simti voi, dar sa mai simtiti de ambele parti. Credeti ca Dumnezeu da oricui astfel de specialitati? Eu una caut o hermafrodita de o viata, si nu reusesc sa o gasesc. Vreau sa am un copil cu ea. Si, sincera sa fiu, as fi vrut sa fiu si eu inzestrata cu asa ceva. Dar din pacate nu sunt. Asta e. sad

| relu_2390 a răspuns:

Prin 1981 sau 1982, nu mai stiu precis, am cunoscut un cuplu, erau sot si sotie si aveau un centru de colectare sticle si borcane pe strada teius in sectorul 5 langa un magazin alimentar unde lucra sotia mea pe atunci! ea era asa solida si umbla numai in pantaloni imbracata si era cam barbatoaica de felul ei! auzisem ca ar fi hermafrodita tipa si asta m-a facut foarte curios! m-am dat la ea si dupa putin timp am ajuns in pat cu ea! si da, avea si penis si pasarica! era o luna mai mult barbat si atunci i se umfla... clitorisul si ce avea ea semana cu un penis dar nu foarte mare, cu capul penisului destul de mic, si o luna se comporta ca o femeie adevarata, numai cand era f excitata i se marea un pic... birlicul si i se inrosea puternic! mi-a zis ca atunci cand e in perioada de barbatie, ea si sotul ei au o un fel de amanta pe care o babardesc amandoi in 3! n-am mai intalnit asa ceva de atunci, cu toate ca as vrea!

| rainbowPinkColors a răspuns:

Doamne laughing este fff rara chestia, plus ca daca o ai e din nastere ca doar nu iti apare asa din seninwinking procentul e de 2-3%

| RxTx a răspuns (pentru Thunderstruck):

La ce tampenie ma gandeam cand am citit raspunsul tau laughing : ar putea sa se lase singura insarcinata? ( ma refer la dublatul populatiei : sperma ei ar putea fecunda ovarele ei? ) Ce intrebari idioate se nasc si in mintea mea happy

| Thunderstruck a răspuns (pentru rainbowPinkColors):

Cat de prosti sunt unii oameni, daca ar fi de 2%-3% procentul de hermafroditi din Romania ar insemna ca ar fi 400000-600000 de hermafroditi in tarisoara noastra, ceea ce e cam mult, nu cred ca sunt atatia nici daca am dubla populatia planetei noastre.

| Andrei_Andrei_1954 a răspuns:

Nici eu nu cred