Rareori depinde şi de circumstanţe. În 90 % din cazuri a greşit şi o să mai greşească mai mult ca sigur. Totuşi, uneori, s-a întâmplat la beţie sau din alte cauze. Atunci merită iertare. Ceva ce însă trebuie reţinut e că de cele mai multe ori dacă partenerul te înşeală ai şi tu partea ta de vină.
Nu pot sa ma pun la persoana 1 ca nu pot asocia gandul asta cu situatia mea. E de bine, zic eu
Dar in general, cred ca inselatul nu se iarta. Cel putin nu pe loc, nu poti sa treci peste ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Totusi, nu vad cum ai mai putea sta cu o persoana, si sa traiesti in fiecare moment cu impresia ca face ceva gresit. Se duce increderea si din punctul asta nu mai e o relatie frumoasa, ci una in care se face rau reciproc.
Ii multumesc pentru clipele frumoase petrecute impreuna, ii urez succes si ma retrag.
Pentru o fapta ca asta, tratamentul ar trebui sa fie dur. Dar cum suntem oameni si trebuie sa ne controlam, putini nervi si ii dam papucii!
Sa il lasi in pace. Ce a fost a fost si ce va fi va fi... Sunt singur ca tu nu faci asa ceva, deci poti sa ii zici pa...
M-as despartii de el imediat, nu as accepta sa fiu inselata. Fetele sufera foarte mult cand sunt inselate dar unele iubindu-si prea mult prietenul trec cu vederea aceste scapari ale lor.
daniela_7403 întreabă:
Mutubal întreabă: