Eu zic sa stai linistit in banca ta.Nu de alta dar daca te combini cu ea, pui suflet si ea umbla ba cu unu ba cu altu` cine crezi ca sufera? Parerea mea e sa-ti cauti o fata care este macar singura daca altceva nu se poate.Si app exista posibilitatea fata asta sa ii placa de tine da cat este prietenul ei plecat si cu cine mai este, dar daca vine prietenul ei nu stiu cat de mult o sa te mai bage in seama.Chiar daca nu il iubeste pe prietenul ei...dc mai sta cu el daca este doar din obisnuinta? baieti mai sunt, ar putea sa fie cu altu` dar asa ii place ei, asta vrea. Odata ce tu esti ala singur, fara iubita nu ai ce sa ii demonstezi ei, pentru ca ea ar trebui sa isi vada de iubitul ei nu si de altii.dar in fine...asa a fost sa fie, asa este ea, nu pot sa spun nimic.Nu e singura fata de pe lume, cauta si vei gasi o fata mai potrivita pentru tine.Ai grija.Succes :*
Auzi fata e mai curvulitza sp? pai sincer nu-i demonstra nimic, ea niciodata nu-si va lasa prietenul daca a avitat raspunsul nu inseamna ca nu tine la el.stie sa te joace pe degete. daca vrei sa fi cu ea nu inseamna neaparat ca trebuie sa te indragostesty de ea, vrea pu., da-i! dar doar atat!
femeie nu inseala decat pe cel ce-l iubeste pe ceilaltzi ii paraseste pur si simplu!
fi mai destept ca ea!
Io zic sa nu-i dai atentie...Gandeste-te ca daca ai fi cu ea, poate ti-ar face exact ce ii face actualului prieten.Sunt tampite fetele astea...