| Iubitoruldecarti a întrebat:

Care este secretul pentru a seduce o fata?

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Trebuie sa fii un mare iubitor de cărți.

34 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Secretul este portofelul plin de bani sau carduri cu bani pe ele nu goale, nu ai asa ceva nu gasesti fete, alea caută bani nu sarantoci care vor doar sex.

| AnemonaP a răspuns:

Nu exista vreun secret. Fii natural și ai încredere in tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inteligență, șarm, tact, îndrăzneală.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu există secret și nu există aceeași tactică pentru fiecare femeie. Una o să aprecieze mai mult fizicul, alta modul de gândire, alta umorul, alta portofelul...etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Misterios, asertiv(adica nici prea direct nici prea moale) + contact vizual puternic ce emana incredere.
Si multe minciuni care sa le creada, nu ai cum sa seduci pe cineva de care iti place mult. Trebuie sa ti fie indiferenta.

"Seductie = persoana aia e indragostita de imaginea care i-ai formato in capul ei, nu de tine".

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru VoidEternal):

Ce bine ar fi laughing!

| alexalx1234 a răspuns:

Bani, corp perfect, BMW

| Mosotti a răspuns:

Secretul e intai sa arati atragator, daca atragi fizic, automat vin ele la tine, simti priviri, simti ca te vor, ca vor sa se bage in seama cu tine si ataci la sigur.

Si dupa aia sigur, conteaza sa ai un comportament okey, sa discuti chestii ca orice om mediu si atat.
Sa fi sociabil, deschis, prietenos.

Daca fizicul nu atrage deloc, atunci slabe sanse ca vreuna sa fie interesata de comportamentul tau sau de ce mai ai tu pe acolo.

Insa e de ajuns sa arati cat decat atragator si vei simti asta de la femei, ca te plac.

| Mosotti a răspuns (pentru VoidEternal):

Daaaa, ca o intereseaza pe aia cartile tale, nici vorba, aia vrea prima data unu care sa o atraga fizic, apoi vrea unu sociabil, glumet, de gashca, sa se comporte cat de cat, sa se simta bine cu el, atat.

| Mosotti a răspuns (pentru alexalx1234):

Daca ai corp perfect ajunge, bani si BMW iti dau ele tie apoi, nu e problema. Bani si BMW ai nevoie ca nu atragi deloc fizic.
Si asta e demonstrat.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Sarm unde intra si atractia fizica, si tact, ca indrazneala nu trebuie, dat fiind ca simti ca ea te place deja de dinainte pentru ca iti da semnale, nu e mare lucru sa-i ceri prietenie.
Inteligenta nu trebuie prea multa neaparat, doar sa fie medie ca la oricare om.

| Mosotti a răspuns (pentru siriusblack98):

Toate au la baza atractia fata de fizic de fapt, dupa aia iti apreciaza umorul si gandirea, iar alea care vor portofelul, il vor de la aia care nu o atrag, daca da de unu care-i place mult fizic in primul rand, si ii mai place si gandirea lui si comportamentul, nu mai conteaza portofelul, deci depinde de cine da.

| VoidEternal a răspuns (pentru Mosotti):

Ai văzut numele utilizatorului care a postat întrebarea?

Eram ironic.

| Mosotti a răspuns:

Eu generalizez ca asa este si asa a fost de generatii cum zic eu, si bunicu zicea cand eram in liceu "ah bunica ta era o femeie foarte frumoasa, mi-a luat mintile atunci, am vrut neaparat sa fie a mea", asa a zis prima data, nu conta ca e analfabeta ca nu se dusese la scoala, si ca inteligenta nu prea avea, ca erau toti la tara, gandire si umor nu prea avea, asa ca aia era, ea era un om simplu si atat.

Cum esti tu e exceptie, deci nu generaliza tu, tu cred ca generalizezi dupa cum esti tu.
Da, au fost si unii care au inceput printr-o prietenie, dar si astia mai rar.

Uite-te la tineret pe ce baza se cupleaza, pe ce baza se indragostesc si o sa-ti dai seama, nu se indrag de inteligenta ci de cum arata in primul rand "imi place un baiat din scoala mea, cum sa fac?", si habar n-are ce are prin cap si restul inca, ca nu l-a cunoscut, si asa mai departe, inca de la 13 ani asa incepe lumea.
Si dupa aia vad ei ce au prin cap, ce umor au si altele de genul.

Dar na, tu contrazici o omenire intreaga care asa a mers de mult.
Si regii aia sau cine erau se bateau si se urau intre ei pentru una ca era aia desteapta si cu umor? Se bateau ca le placeau de cum arata prima data, si apoi vedeau ce si cum.
Aia mai in varsta multi care au bani de ce-si iau gagici tinere si le tin? De destepte ce sunt? Nu, de frumoase ce sunt, ca destepte si cu umor gasesc ei si de varsta lor, nu e problema.

Barbatu cum e programat, el cand vede pe una nu stie cum s-o bage in pat mai repede, si iti zic eu ca criteriul nu e umoru si inteligenta, o sa-ti zica "cum o fi, lasa ca e buna, doar nu o f in inteligenta, doar nu o pui in rama tata, i-o tragi ca arata bine, maaama avea aia un cur doamne...sau niste craci, buna rau era de p". Asta chiar mie mi s-a zis de cei mai in varsta de multe ori si cand aveam 20 de ani.

Si femeia vrea unu inalt, brunet si mai cum o fi el..., si dupa aia da, o sa-ti zica ca sa fie si asa si pe dincolo.
Auzeai "vai ce barbat bine e ala.e insurat?".

Si astia de aici care ar zice ca nu fizicu primeaza, tot dupa fizic va fug ochii de fapt prima data, si fete si baieti.

| Mosotti a răspuns (pentru VoidEternal):

Ai dreptate, nu ma uitasem la nume.

| Lukasssz a răspuns:

Sa ai bani.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Mosotti):

Eu îți zic sigur că dacă o persoană este frumoasă fizic dar gândirea e infectă, nu are cum să-i fie apreciată a doua parte. Tu ai aprecia gândirea unei persoane doar pe baza aspectului fizic? Este ilogic.

Voi o dati in extreme ca sa mascati importanta fizicului, majoritatea oamenilor atractivi sau neatractivi, au o gandire medie normala, un comportament normal, o sociabilitate normala.
Deci hai sa nu ne ascundem dupa degete.

Normal ca la aia cu mari probleme psihiatrice si psihologice, apar poate asa probleme, si n-ai nevoie de asa ceva chiar daca arata bine, insa si asa de distractie au parte, de sex din partea celor ce il/o plac, ca doar nu o/il f in gandire, hai sa fim seriosi.
Deci oricum au avantaj oricum ai da-o, chiar daca nimeni nu ii vrea pentru relatie serioasa.

Pe cand un total neatractiv fizic (nu ca atrage cat de cat, ca daca atrage cat de cat, e okey), chiar daca are gandirea buna si restul, poate sta pe bara, eventual ia una mai nasoala pe care nu o ia altul (desi nici aia nu-l place), fie il ia una mai misto de interes.
Si nu are exact ce e principal, sentimentul ca te place cineva, te simpatizeaza, te doreste, ma refer la relatie, ca asa amici sa te simpatizeze pentru gandire si restul, sunt.
Si sa te simti dorit si iubit, e un lucru extraordinar!

Asa ca aia este. Te pui cu natura? Am mai zis de n ori asta la cei ce vor acum ei sa contrazica natura care-si arata coltii la orice pas daca verifici in legea atractiei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Cu tine a fost natura avantajoasă?

| LoveSleep a răspuns:

Sunt mai multe secrete si e mult de scris. Mai cauta prin raspunsurile mele, gasesti acolo raspunsuri pr subiectul ăsta, daca tot iti place sa citesti.

| siriusblack98 a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasă-l că n-ai cu cine. Omul crede că pe tot pământul oamenii sunt și gândesc la fel iar toată lumea caută aceleși valori la o persoană.

Eu când văd că un om insistă nebunește în ideile lui ( ca să nu zic prostie ) prefer să-l las în pace și să nu-mi irosesc timpul.

Nu a fost deloc avantajoasa natura cu mine, m-a facut un aparte in sens negativ, si asta pe langa depresia care a inceput sa apara de la 16 ani in colo.
De ex mi-e aiurea sa sarut pe gura, ca pentru mine saliva aia miroase urat, si multe altele pe care nu le-ai intalnit la nimeni.
La un moment dat voiam sa scriu o carte "cel mai ciudat om din lume", dar nu m-am mai apucat.

Cand era mama insarcinata cu mine, la 4 luni i-a facut anestezie generala pentru o apendicita, si nu avea voie, ca daca doza aia pentru ea era normala sa o anestezieze, un copil in formare cum crezi ca a perceput doza aia? Si s-a f creierul. Se face anestezie locala in coloana in mod normal.

anonim_4396

Poate că saliva pe care ai mirosit-o tu era de la o persoană nespălată pe dinți.

Îți recomand să te apuci de scris acea carte. O voi citi cu drag.

Da, dar uneori omu isi mai si schimba viziunea cand poate constientiza ca greseste, asta se face in terapia psihologica, prin discutii, prin explicatii, prin punerea realitatii pe masa, este posibil ca omu ala chiar daca o tina 3 luni in a lui, sa se prinda de adevar si sa-si schimbe gandirea.
Mie placandu-mi psihologia (nu doar informatica care e o parte rece unde nu prea au loc relatii umane), am tendinta sa sper in chestia asta, ca acel om va vedea realitatea, de aia trimit sa verifice ce spun in real.

Nu toti, dar multi se schimba, de aia foarte multe terapii au succes.

Nu era nespalata, saliva la general, chiar si a mea, mi-e scarba de ea daca o pun pe ceva si miros, noroc ca pe aia din gura nu o percep intr-un fel. Sunt nesanatos la cap, aia e.
E ca si cum e ceva care iti miroase urat prin natura acelui lucru, nu ca e nespalat sau spalat.
Si am si altele cam unice, nu doar asta.

Nu stiu daca am dispozitia sa o scriu cartea, Marius Csampar si-a scris cartea, are doua volume, viata lui, criminalul ala care a omorat 5 oameni, volumul 1 e deja scos si l-a dat gratis.
Dar la el nu era sa ceva iesit din comun totusi.

Bravo, bagă-te la terapie atunci.

anonim_4396

Dacă există carte despre faimosul și controversatul Nuțu Cămătaru' atunci trebuie să scrii și tu una.
Eu vreau cu semnătură!hee hee
Dovedește că ești mai bun!
Depășește-l pe Marius Csampar!
Fii criminal în idei!
Fii ieșit din comun!

Bine, eu nu am asa multe de spus, nici nu stiu daca as putea scrie o carte, ei au avut ce sa scrie.

La mine cu terapie nu se rezolva nimic, s-a incercat. Ce m-a amuzat pe mine in filmul "In Deriva", unde era vb de un psihanalist, era ca in final s-a dus si el la alta psihanalista in terapie.

Întrebări similare