anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este secretul succesului pentru o relatie frumoasa si de f.lunga durata?

Răspuns Câştigător
| constantyna a răspuns:

Credinta in Dumnezeu, care ii tine uniti vesnic pe cei doi aflati intr-o relatie de foarte lunga durata! Cum omul nu este credincios, gata, se duce si iubirea, si relatia, tot!

20 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Afectiune, comunicare, sinceritate, incredere, rabdare, intelegere, etc, si sfanta mare Toleranta!

| gigiro a răspuns:

Orice cuvant s-ar spune, nu ar fi destul de potrivit pentru a defini o relatie reusita. Nu a reusit nimeni sa spuna exact ce si cum, s-au dat raspunsuri inteligente si totul se rezuma la dragoste, intelegere, prietenie, respect, potrivire de caracter, de chimie, etc. Daca intrebi o batrana mai simpla, iti va spune, copiii maica. Eu as adauga :sa aveti acelasi tel in viata, sa va cunoasteti bine inainte de casatorie, sa aveti interese comune, sa va respecteti si sa " trageti la acelasi jug ''.

| Dizzydizz a răspuns:

Iubire; xz

| Luori a răspuns:

Minunea, iubirea reciproca, increderea, comunicarea, rabdarea, intelegerea. si depinde si de D`zeu

| Sara a răspuns:

Am o relatie de mult timp, si a fost o dragoste aparuta in timp. El a luptat nespus de mult sa ma aiba cu toate ca mie nu mi statea capul la el. Iti spun cu mana pe inima ca mult timp am trecut prin certuri zilnice din cauza. lipsei de incredere, din partea mea. Si mai ales ca sunt paranoica uneori laughing il suspectam de chesti total aiurea, si imi auto-impuneam sa traiesc dupa unele reguli numai de mine si de mintea mea bolnava scornite laughing El m a inteles si. am capatat incredere in el, cu toate ca el niciodata nu mi a dat dovezi sa il condamn. Urmatoarea ar fi sinceritatea, sinceritatea pntr mine e ft apreciata.Si sa nu uitam de dragoste, unde dragoste nu e, nimic nu e! Sper ca ti am fost de folos.

| lplostonyou a răspuns:

Sa fiiti pe aceeasi lungime de unda, ca radioul happy

| HBK a răspuns:

Printre multe altele, sa lasi cat mai putin loc de interpretari si sa calci gresit cat mai putinhee hee

| lostcontrol12 a răspuns:

Eu cred ca fara sinceritate si comunicare, incredere si dragoste nu poti spune ca ai o relatie frumoasa.:*

| AnAiLuI a răspuns:

Cum a spus sh lora comunicarea sinceritatea dragostea nu trebuie sa lipseasca dintr`o relatie daca vrei sa fie una frumoasa si de lunga durata, nu trebuie sa-l inseli trebuie sa comunici cu el sa impartasesti toate lucrurile care ti s`au int in fiecare zii sa nu existe secrete ...si cred ca totul este ok.

| vyo a răspuns:

Nu exista un anume secret, totul se bazeaza pe incredere, respect si o buna comunicare intre cei doi.

| Marii a răspuns:

Comunicarea, increderea si, bineinteles, dragostea.happy

| raisssa a răspuns:

Compatibilitatea caracterelor celor doi, apoi iubirea si teluri comune de viitor, parerea mea...

| latexcap93 a răspuns:

Cutia de viteze

| ////////////// a răspuns:

In primul rind trebuie sa ai un scop, in al doilea rind trebuie sa existe o prietenie strinsa, mai apoi iubire, cit mai mult zimbet, realizari, amintiri impreuna, si pe parcurs observi ca te atasezi de persoana enorm, si ca nu poti fara ea, cel mai de pret este sufletul, dar unii se uita la bogatie, depinde mult si de cei sapte ani de-acasa, si intr-o relatie nu trebuie sa fii zgircit si gelos.

| florin_7920 a răspuns:

Cred ca o relatie de lunga durata dar sa fie si frumoasa ar trebui sa aiba in primul rind atractia aceia pe care nu o poti defini, numita dragoste, apoi ar fi sa stii sa lasi de la tine uneori ciar daca nu ai dreptate, asta in termeni chind respectu e reciproc, comunicarea si sinceritatea iar restul il cunosti pe parcurs.Frumosul se cladeste.

| lynysyk a răspuns:

Iubirea adevarata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Secretul? Iubirea sincera si rabdarea, cand unul este nervos, suparat celalalt trebuie sa cedeze, sa. lase"de la el, cand exista sinceritate, comunicare deplina, acea intelegere din ochi stii ca ceva il roade pe cel de alaturi si incerci sa ii dai o mana de ajutor in mod subtil, doua jumatati ale unui intreg!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Secretul? Dar nu e un secret; trebuie sa fie iubire recipràca adevarata si de aici se incepe cu incredere, sinceritate si intelegere. Dupa aceea intelegere sexuala. Rabdarea si camul sunt alte elemente pentru à relatie de lunga durata. putina alintare pentru partener nu strica sau putin rasfat unul altuia si intàtdeauna sa iti ramana ceva idei sau gesturi sau lucruri pentru al surprinde, sa aduci in relatie ceva N0U si placut bineinteles. dar baza e stapanirea fiecariu sentiment cu putina limita chiar daca e iubire, gel0zie, suparare, necazuri sau daca sunt neintelegeri e bine de pus la punct si IMPREUNA DE ALES VARIANTA BUNA...

ANAX0R

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Secretul este sa nu stai sa te gandesti la care este secretul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca atractia conteaza ff mult si pasiunea dc nu exista aceste 2 lucruri...nu este o relatie atat de buna

Întrebări similare