Nu ii ascuta dragilor nu trebuie sa ai 18 ani ca sa ai prieten
teoretic vorbind secretul unei relatii de lunga durata este dragostea, incrderea, fidelitatea, sinceritatea.Ca voi sa va intelegeti trebuie sa petreceti mult timp impreuna, a va spuneti problemele si daca voi doriti.parintii vostri sa se cunoasca. E foarte simplu, totul va veni de la sine o sa vezi si nu asculta parerile rautacioase
:*
Daniela
Incearca sa vb cat de des poti cu persoana respectiva.sa-i fii genul de iubit si sa nu ii fii ca un frate...chiar si cand esti impreuna cu ea te poti preface ca "flirtezi cu ea" merge si chiar o va amuza bafta
La varsta ta de 14 ani am inceput eu sa am cea mai lunga relatie ( 3ani) deci nu conteaza cati ani ai! Trebuie doar sa gasesti persoana potrivita pentru tine si restul vine de la sine!
Prea devreme sa mentii o relatie de la aceasta varsta mai rezista 4 ani doar nu vine lupii sa te sfasie
Pai nu stiu daca un baiat de varsta ta de exemplu ar vrea o relatie serioasa. Nici nu prea sunt capabili in general la varsta asta. Nu spun ca e imposibil, dar e putin probabil. Oricum tu incearca sa nu te atasezi prea tare la varsta asta ca lor nu le pasa asa de mult cum ne pasa noua
Sa te tii de scoala si sa incepi relatia aia de lunga durata peste un an doi. xD
Atila1 întreabă: