Sa traiesti fericit si sa te bucuri de familia ta. Iar daca nu faci un copil in viata se spune ca traiesti degeaba cam asa suna "sensul"...
Pai este foarte simplu raspunsul la intrebarea ta este:iubire!
te nasti,copilaresti,cresti,te casatoresti,faci copii, ii vezi mari ei se casatoresc la randul lor, esti bunic si apoi te duci la Dumnezeu(toate se bazeaza pe dragoste).Sa iubesti si sa fii iubit:* o zi buna in continuare
Nastere, casatorie, copii si moarte cam asa ar suna dar eu prefer sa spun ca sensul vieti este acela de a trai frumos si de pasi mereu cu capul sus.
A pune de acord constiinta de sine cu constiinta de lume, a fiecarui om, constituie finalul acestui travaliu din care rezulta sensul vietii...Omul isi pune intrebarea,, care este sensul vietii?'' pentru ca resimte imperios, violent chiar, nevoia de ase exprima sincer, deplin si deschis in relatiile cu semenii sai. Epuizarea acestui imbold este imposibila altfel, decat forand adanc in el insusi, pe de o parte, iar pe de alta in viata. Nici deschiderea necontrolata, uleioasa spre viata, nici inchiderea rigida in sine nu pot, separat, ingadui accesul la sens."
Sensul vietii este si ramane o problema de constiinta...
Dacaiti pui intrebarea asta... inseamna ca nu esti chiar orie om dupa strada... ok hai sa o luam usor :
Practiv sensul vietiieste de a murii. nu cred ca cinveva nu isi va atinge scopulsau cum se mai spune. spune-mi pe cineva care a scapat cu viata din viata. oricum. ideea este ca in acel timp pe care il ai la dispozitie este sa faci orice. care sa nu te faca sa regrezi ca aipiedut timp asurpa lui... inca un citat :
'' sa nu iti para dau de ce ai facut daca pentru oclipa acellucru ti-a adus un zambet''. astaestesi ideea...
Sensul vietii tale este sa te preocupi de deficientele pe care le ai in scrierea limbii romane. "Sensu vieti"? Nashpa!