Trimite-i un mesaj offline pe messenger si spune-i ca o iubesti si o vrei inapoi, sa te ierte si sa nu arunce doi ani in felul asta.Acelasi mesaj si pe telefon.
Pe urma, fa si tu ce face ea.Indiferenta ea, indiferent si tu.Cu baieti ea, cu fete tu!
O sa se infurie in scurt timp si-ti va cere sa stati de vorba "serios"!
Bafta!
Poate ar trebui sa-i urmezi exemplul si sa treci peste. nu fi trist ca cv s-a terminat fii fericit ca s-a intamplat. gandeste k esti din nou liberi sa flirtezi cu fetele sa iesi cu baietii cand vrei. priveste partea buna a lucrurilor. e bine ca si-a dat seama k trebuie sa puneti punct definitiv fara celebrul cliseu sentimental ne despartim, dar hai sa ramanem amici.
Ea a pus punct... ne certam ne impacam. in ultimul timp am fost ceva mai obosit si am cam ezitata sa ma intalnesc cu ea cand ma chema sa ne intalnim
Cred ca relatia voastra a fost ceva de genul cand va iubeati aratati asta prin fiecare celula a corpului, iar cand va certati ajungeati sa va urati bine ca nu v-a dat nimeni un pistol ca poate va ucideati. relatiile de genul asta se termina cand unul dintre voi oboseste si se decide sa puna punct.
Daca tu ai gresit, este cam greu sa o recuceresti, iar in kate am inteles nu este prima oara.Nu stiu exact in ce situatie esti dar o perioada incearca sa-i dovedesti ca o iubestiadik nu stiu, fi romantic, surprinde-o si sa nu-ti fie rusine sa faci anumite chestii de frica a ce o sa zica lumea. Daca o iubesti incearca. Daca nu reusesti inseamna ca trebuie sa renunti, sa tratezisituatia cu indiferenta, si sa-ti traiesti viata. Lumea e plina de fete, iar sfarsitul unei relatii nu e sfarsitul vietii sau capatul lumii.