| Absent a întrebat:

Care este tara voastra preferata? Funda+ vot ( scuze categoria e cea mai citita)

Răspuns Câştigător
| meandyou199 a răspuns:

Romania – cea mai frumoasa tara. Pentru ca este a mea.
Suntem romani. Uneori ne laudam radacinile glorioase, istoria bogata si mostenirea culturala. De cele mai multe ori ne comportam de parca ne-ar fi rusine de ceea ce suntem si de ceea ce se petrece aici. Spunem "Tara frumoasa, pacat de oameni". Intotdeauna m-a intrigat expresia asta. De ce "pacat de oameni"? Poate am fost eu norocos insa oamenii pe care i-am intalnit nu se impusca pe strazi, au familii, majoritatea au prieteni vechi de zeci de ani iar romanul stie sa isi respecte aproapele chiar daca ani de saracie si opresiune ne-au intors unul impotriva altuia.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spania

| BoBBy a răspuns:

Italia, ca am fost acolo
Germania, imi plac autostrazile fara limita de vitezahappy muhahaharolling on the floor

| CodrutM a răspuns:

Romania... not!

| AndutzaPinkAngel2 a răspuns:

America

| monyk a răspuns:

BUna,multe tari sunt frumoase, dar sa zicem ca pe locul 1 ar fi Egipt, locul 2 Brazilia, locul 3 Franta.

| Al3xandru87 a răspuns:

Numarul 1 in Turism. Franta, cea mai vizitata tara. Parisul e sublim pentru indragostiti:X parca se simte in aer :X

| W1z4rd a răspuns:

Fiecare tara e frumoasa in felul ei,are cultura ei, istoria ei, locurile ei etc...dar, daca ar fi sa aleg una as alege Germania deoarece nemtii au cele mai bune produse in alimentatie si asta ma incanta cel mai mult.

| GuitarGirl123 a răspuns:

Anglia! love struck

| Phantasmagoria a răspuns:

Japoniaabig grin

| Andreea357 a răspuns:

Locu 1 Romania. locu 2 egipt, locu 3 atena, locu 4 tulum, am fost acolo cu familia in excursie la tulum, locu 5 paris, si 6 sania mexico

| EsarfaRozZ a răspuns:

Thailanda ( cea mai tare tara, paradis:X:X )

mai imi place Germania, Franta, Anglia, (astea le zic pentru ca am fost si stiu ca imi plac), iar ce as vrea sa vizitez: Brazilia, Bora Bora, Japonia (dar nu cred ca voi ajunge vreodata pe acololaughing)

| MyChemicalRomance a răspuns:

Deshi eu am fost nu'ma in Anglia si in Ungaria, preferata mea este Austria, as vrea sa ajung in Viena candva :X:X:X

| BeBebuu a răspuns:

Italiaaa:X

Întrebări similare