Iubytha in ziua de azi nu se mai tine cont de varsta! uite eu de ex la 16ani jum cu care sunt si acum! au trecut 2 ani:X, iar verisoara mea are 21 de ani si nu vrea nici in ruptul capului sa se culce cu viitorul ei sot pana nu fac nunta! o alta verisoara de-a iubitului meu are 14ani si deja nu mai este!
nu prea se mai tine cont de varsta in ziua de azi dar ai grija cu cine o faci pentru ca prm oara nu se va uita niciodata
Nu-i baga in seama pe astia ca nu stiu ce zic, incepeti viata sexuala de la 18 ani, bafta.
cu toti stim ca o fata cand are menstruatie devine femeie! iti dai seama de acel moment cand te simti pregatita psihic si fizic! n u neaparat cand ai ciclu, unele fete au de la 11, 12 ani, asta nu inseamna ca sunt capabile sa aiba o viata sexuala!
Cand te simti pregatita. Totusi, cel mai bine ar fi pe la 17 ani, cand corpul ti s-a dezvoltat complet.
15-16 ani, pentru ca pana la 19-20(aici incepe adevarata viata) eperimentezi si chiar o sa iti prinda bine
Cel mai bine ii pe la 16-17 ani...atunci corpul este aproape compet dezvolat, bine acum depinde de fiecare...si trebuie sa fi tu pregatita atat fizic cat si psihic.
Biologic organismul uman este pregatit pentru contact sexual/reproducere in momentul in care (fete) au avut prima menstruatie, baieti(prima ejacluare). Sociologic ar fi bine sa te mentii cam pana pe la 17, 18 cand o sa ai (sper) mai mult cap sa iei anumite decizii (cu cine, daca e bine, daca nu e bine).