De obicei in generatia asta 17 ani-18, mai sunt cazuri in care asteapta pana la casatorie, dar mai vezi si fete de vreo 14-15 ani care si-au inceput-o
Aparent 14-15 ani (judecand dupa intrebarile lasate in categoria asta). Eu la 18 ani si nu pentru ca eram tinut din scurt de parinti si asa am vrut eu ci pentru ca eram timid si nu stiam cum sa vorbesc cu o fata. Pe la 18 ani am inceput sa invat cam cum stau lucrurile si de atunci am scapat de timiditate si toate cele.
Nu exagera. copiilor le place sa spuna prostii, dar nu trebuie crezuti.
11,12,13 ani? Cine te-a minţit? Păi tu aşa de uşor eşti de prostit? Încât să crezi toate minciunile? Câte fete cunoşti PERSONAL să nu fie virgine la 11, 12, 13 ani?
Daca voi va luati dupa toate prostiile si spuneti ca o fata isi incepe viata sexuala la 11, 12 ani atunci voi sunteti usor de prostit...adevarat mai sunt unele fete la varsta de 12-13 ai care si-au inceputo din cauza unor golani dar si atunci sunt mici exceptii...totusi cele care si-au inceputo de la 14-15 ani acele fete nu au decenta pentru mine acele fete sunt curve nimic mai mult.
Salut! N-am de unde sa stiu despre alti oameni.Eu la 17 ani,intr-o poarta de fotbal(noaptea, normal, fara nocturna), dar nu cu un fotbalist.E haios, dar este adevarat.
O intrebare fara cap si fara coada.
Care oameni, care epoca, care cultura, care e scopul intrebarii? Esti sau nu direct interesat sau doar faci un oracol si nu ai gasit optiunea corecta in setarile TPU?
linarkfts întreabă: