| Eaaa.eHaiPentruCăÎiPlacee;x a întrebat:

Care este vârsta la care e normal să-mi încep viaţa sexuală?

Răspuns Câştigător
| scarly86 a răspuns:

Ca fata dupa 18 ani, iar ca baiat dupa 16ani.bineinteles inainte de a incepe viata sexuala iti recomand sa te informezi despre metode de protectie(prezervativul este cel mai recomandat pentru ca te apara si de sarcini nedorite, si de boli cu transmitere sexuala). este foarte important sa stii in ce te bagi si cu ce se 'mananca' sexul.

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pentru o fata, varsta minima din punct de vedere medical este de 17 ani si jumatate. Normal, legal si medical este sa astepti macar pana la 18 ani.

| monyk a răspuns:

BUna, nu exista o varsta anume pentru inceperea vietii sexuale, totusi trebuie sa fi pregatit/a psihic si fizic si sa ai o relatie stabila, sa nu fie asa la intamplare, sa fie cu grija sa nu iti para rau de decizia luata; totusi o varsta cat de cat, in care sti riscurile actulul sexual si cand esti constient/a de ceea ce implica, etc.

| raisa1993maria a răspuns:

Majoritatea spun atunci cand esti pregatita dar de multe ori ai doar impresia ca esti pregatita pentru asa ceva, mai ales daca de ex ai un prieten cu care esti de 1 an. spui foarte uosr ca te iubeste, il iubesti esti deja pregatita pentru asa ceva asta gandesti dar de fapt nu e asa crede-ma ti-o spun din propria experieanta, eu zic ca varsta potrivita pentru a incepe viata sexuala este de 17 ani 18 chiar, nu vad de ce ar fi mai devreme de atat eventual la 14 15 cand inca esti un copil. ai toata viata inainte si pentru asa ceva

| raisa1993maria a răspuns:

Din punct de vedere medical 17 ani si jumatate- 18 ani...

| blonduu a răspuns:

Aiurea. 18 este varsta normala pentru carnet de conducere nu pentru viata sexuala! Poti sa incepi la orice varsta simti tu ca esti pregatita, de exemplu multe fete nu se simt pregatite nici dupa 18 ani. Eu zic sa faci pasul acesta dupa ce ai ajuns sa il iubesti pe baiatul respectiv si el sa te iubeasca, pentru ca altfel vei ajunge sa suferi! Fii sigura ca e un baiat care te iubeste si te pretuieste asa cum meriti, dupa care, daca te simti pregatita, da'i bice!

| SnicK a răspuns:

Ca de obicei 18.

| roxpau a răspuns:

17 - 18 ani depinde de fiecare cat de pregatit sau pregatita psihic, si cat de mult isi iubeste partenerul / partenera

| spaikizz a răspuns:

Mmmmm! Simplu! Cand te simti pregatita! Normal si bine ar fi ca la 18 ani, dar poti si mai tarziu. Mai devreme? NUUUUUUUUUU. Nu asculta oamenii cu fite din jurul tau care zic ca esti fraier si bla, bla, bla daca nu iti incepi viata sexuala mai devreme. Niste fraieri.

| shadovv a răspuns:

Pai 18... dar eu zic ca mai trebuie scazuti vor 4 ani din varsta legalawinking

| diana_9675 a răspuns:

Eu cred...de fapt sunt sigura ca varsta ideala este cea de 18-19 anibatting eyelashes

| StevieGerrard a răspuns:

Prostii. Legal, daca fata respectiva are varsta de 15 ani implinita, varsta baiatului chiar nu mai conteaza (conteaza doar daca se constata ca ai fost violata, sau te-a mintit ca o sa te ia de nevasta daca o faci cu el, sau daca te-a drogat, imbatat, etc.). Iar daca vrei mai repede, pe riscul tau, sau mai ales pe riscul baiatului daca are varsta de 18 ani implinita. Wtf?! Nu ne mai cunoastem legile? Wake up.

| dianna_8858 a răspuns:

Cel mai bine ar fi la 18happy
acum depinde si de tine:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

17... nu conteaza daca esti pregatita sau nu laughing

Întrebări similare