| Aigan a întrebat:

Care este varsta potrivita pentru o reletie?

Răspuns Câştigător
| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Nu exista varsta potrivita pentru o relatie, ci persoana potrivita pentru o relatie.
Adica atunci cand crezi ca ai gasit pe cineva potrivit, e ok. Pup.

10 răspunsuri:
| Ana_6509 a răspuns:

Când te simţi tu pregătită moral să te implici într-o relaţie. Dacă te decizi să pui bazele unei relaţii trebuie să te gândeşti ce implică acest lucru.

| claudiu123 a răspuns:

Cred ca voiai sa zici relatiewinking dar nu cont asta da'o dracu de gramatica laughing uite orice varsta e buna pentru o relatie ma rog... eu am avut'o pe prima la 11 ani daca ai 13 nu iti face probleme e bine dar sa nu va ganditi la prosti daca nu vrei sa ii zici lu maicata ca devine bunica laughing Baftawinking!

| -'anonimaA'-anti-fundita- a răspuns:

Nu exista o varsta. dragostea vine cand vrehee heedoar ca de pe la 13-14 ani in sus intelegi ce e aiawinking

| Bubu a răspuns:

Cred ca in adolescenta e frumos sa ai pe cineva langa tine, alaturi de care sa iti petreci timpul, sa radeti, sa va simtiti bine imp etc. atunci sunt cele mai frumoase mom din viata ta.candva esti mai mare esti matur si iei altfel lucrurile

| roxy_2350 a răspuns:

Nu cred ca exista o varsta potrivita. varsta potrivita pentru o relatie este atunci cand iubesti. adica si la 15, si la 25, si la 45...
depinde la ce te referi cand zici relatie, ce implica asta din punctul tau de vedere. cat despre relatiile intime cred ca cea mai buna varsta este varsta casatoriei (care variaza de la om la om).

| beka a răspuns:

13-16 ani---plimbari, pupici, tinut de mana
17-19---ceva sentimente, indragostit cu adevarat, inceperea vietii sexuale

| RainBow_2697 a răspuns:

Cand te simti pregatit.

| IrxnIroxyI a răspuns:

Eu zic oricand, dar sa treci de varsta de 13 - 14 ani big grin.

| tzontzy a răspuns:

Nu exista o varsta pentru dragoste dragostea vine cand simti aceea pers pecare il/o iubesti dar virsta la care ai putea sa-ti incepi o relatie ar putea fi pe la 14-15 ani pentru ca 13-14 ani nsutiu mi se pare mik pentru o fata iti spun ca e mai bine la 15 inveti multe de la prietenei parinti chiar e bine ca pe la 15 ani sa vrei sa faci asa cevaa este bine sa nu crezi in prostii care iti spun te iubesc doar ca sa se culce cu u si sai faci sa te iubeasca si dupa sai iubesti nu sa tefaca ei si dupa sa-ti dea papuci si sa ai parte de prieteni care sa te voriubii ff mult succes

| Dede_8276 a răspuns:

Se zice ca dragostea nu are varsta, dar oricum iti dai seama ca nu poti numi "relatie"la 10 ani. abia de la 14 incepi sa cunosti.parerea mea:*

Întrebări similare