anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

______ Care este vedeta voastra preferata? argumentati motivele pentru care il/o placetzi.mersi. pupici:X:* ______

Răspuns Câştigător
| roberta26 a răspuns:

Vedete mea preferata e Bill Kaulitz pentru. ca e glumet si nu canta pentru bani. big grin

8 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Mircea Badea--> e inteligent, are umor, ma destind atunci cand il ascult la Radio sau cand ii vizionez emisiunea.

April
| April a răspuns:

AlPacino.Imi pare un actor atat de talentat incat, atunci cand ii vad numele in distributia unui film, nu ma mai intereseaza nici regizorul, nici ceilalti actori, am certituinea ca filmul merita vazut.

Janina
| Janina a răspuns:

Sincer il aleg pe Mircea Badea, pentru ca el este printre putinii care are curajul sa spuna ceea ce gandeste, nu se ascunde dupa deget. din partea mea mereu o sa aiba nota 10 happy

| leluc a răspuns:

Cred ca Angelina Jolie pentru ca a inteles ca atat banii cat si dragostea materna se pot folosi pentru a salva copii nascuti in saracie, suflete cu potential care fara o sansa nu se pot dezvolta pe nici un plan.

| N538961518 a răspuns:

Johnny Deep, Al Pacino, Robert de Niro si Jean Reno.

| maitreyi a răspuns:

Aishwarya Rai pentru ca stie sa imbine inteligenta cu frumusetea

| alexzender a răspuns:

De departe Mihai Bendeac.happy esti un om amuzant destept.si imi place felul sau de a gandi.happy Spune lucrurilor pe nume si este modestwinking

| alexthebest2000 a răspuns:

Avemdeja o vedeta!

Întrebări similare