| soricioaica :P a întrebat:

Care femei sunt mai indragite de baieti:cele care se lasa usor sau cele care se lasa mai greu?

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Mie imi place o fata care se lasa ceva mai greu dar totusi flirteaza cu mine mereu pana la pasul respectiv.

| candycarrie a răspuns:

Cele care se lasa mai greu, normal.barbatilor le place sa "vaneze"

| max_4494 a răspuns:

Cele care sunt mai frumoase!

| Unique a răspuns:

Bineinteles ca aia acre se lasa greu
iar daca sunt baieti usuratici le prefera pe celelalte

| illusion a răspuns:

Poi depinde de caracterul fiecarui baiat si de ce doreste el de la o fata, daca vrea ceva serios prefera o fata care se lasa greu pentru ca asa stie ca va sta langa el, dar daca in schimb nu doreste decat o aventura prefera genul de fete care se lasa usor happy

| JeTeLove a răspuns:

Iti zic eu ca, cele care se lasa usor...happy

| Andra_9758 a răspuns:

Si una si alta :X
depinde de baiat big grin

| AnonimaDoarTaci a răspuns:

Fetele care se lasa mai greu sunt mai greu de prins cu garda jos, dar cand se indragosteste fata se pierde si lasa garada jos si atunci baiatul se cam plictiseste, o fata care se lasa mai usor e indragostia la inceput si apoi se incapataneaza si devine mai atractiva in ochii partenerului.Depinde.Asta i parerea mea apoi nu stiulaughing.

| 1235678907452352 a răspuns:

Depinde de baiathappycrezi ca unui baiat nu i-ar placea sa se arunce o fata peste el de la prima intalnire?laughing. dar unii considera aceste fete care se "lasa usor" niste curvebig grin

| argumtasioc a răspuns:

Depinde atat de barbat cat si de femeie, de ceea ce cauta fiecare, in ziua de azi femeile care se lasa usor sunt ok, uneori baietii sunt lenesi si prefera asa, nu vor sa astepte