In romania sunt de preferat fete mai subtziri[dar nu betze]...mulsumanii le plac altfel de fete/femei...ficare tara/popor...cu alegerile lui...si gusturile lui
Categoric nu sunt musulman! Si nici nu voi fi. Desi, in principiu, nu felul in care arata este primordial in aprecierea unei fete. Sunt fantastic de multe alte calitati, pe care daca le are, poti trece peste cateva kg in plus.
Pe mine nu ma atrag fetele, dar daca as fi baiat, as fi atrasa de fetele slabute.pentru ca eu sunt slaba!
Ce bine ca nu sunt musulman. Cel putin din punctul asta de vedere. Nu de alta, dar cred ca mi-ar sta inima sa vad cum se umple patul de carne
Eu daca as fi fost baiat mi-as fi dorit o fata finuta, cu talie dar si cu forme...sa am ce sa apuc, na!in orice caz nu m-am referit la scanduri sau la obezitati...la limita bunului simt
Fetele grasute mi se par disgratioase, sunt slabuta si cand c=vad cate o bucata de sunca pe strada cu doua picioare ma gandsc cat de norocoasa sunt
@ bismark : clar! ce naiba, e cat casa femeia. dar nu toti musulmanii dorm pe jos... oricum interesant raspunsul tau
Nu cred ca tine de nationalitate sau religie, fiecare cum ii place. Eu cred ca o femeie frumoasa este aia normala, nu slaba si nu grasa.
...si bratele, si mintea, si sufletul, si... si... si... sa fie Bine! Pentru amandoi!
Tare raspunsul lui jojo
eu nu sunt baiat dar eu consider ca o fata este ''buna'' cand are pe ce pune mana.adica un fund frumos rotund...niste sanii care sa iasa in evidenta doar cand ai aruncat o privire spre ea.niste picioare inalte... buzele mari dar nici f mari (nu suport fetele cu buzele subtiri )...si o privire misterioasa
Stiti ce am observat? baietii sunt ft critici cu fetele! la voi nu va uitati, urataniilor?
Crisu:nu vb, de ceva ce nu cunosti.Eu zic sa numai vb. de musulmani, aia sunt barbati
Si app, evreicele sunt mai bune la toate, capitole
Nu am vrut sa aduc in discutie religiile, ok? faza cu musulmanii este decat un exemplu.chill,guys!
Am auzit ca le plac fetele cu ceva carne pe ele Glumesc. Uite, eu cred ca le plac fetele slabe dar cu forme(fund, sani) dar si fetele plinute, tot cu forme frumoase.Plinute sau slabe, forme sa aiba
Mie imi plac fetele care ma dau pe spate Nu stiu de ce, dar toate fetele cu care am avut relatii pana acum le cheama Ana, asa ca sunt nebun dupa fete cu numele asta. Deci, s-o cheme Ana, sa aiba in jur de 170cm, inteligenta si normal - forme cat mai bine conturate , sa ai unde sa pui mana
"Stiti ce am observat? baietii sunt ft critici cu fetele! la voi nu va uitati, urataniilor?"
trebuie sa-ti spun ca este mai bine sa fie asa, il ai mai mult timp langa tine (cu exceptia cand au un portofelas mai gras)
Depinde de gusturi... Mie imi plac cele slabute si mai mici de inaltime ca mine (imi dau senzatia ca le pot/trebuie proteja )
Slabute, pentru ca simt femeia ca pe o jucarie, o mut cum vreau, usor, ca pe o jucarie.
Mult mai stytzy sa crytycatzy lumea perfetctylor si ynteligentylor care suntezty multa dyscrymynare facetzy p tema asta crysu la uni barbatzy nu conteaza cum aratzy fyzyc conteaza ce ay an suflet dar dan cate vad eu numai eu as ala care ay place plinutzle decat una slaba care se scarpina la burta si se gadyla la syra spinary mai bine una grasa care tine de cald yarna si umbra vara le ador p fetele plinutze perfetctylor care suntetzy bravo lui bine asy zys fratzyca
Mie-mi plac cele mai plinute, sa simt cand pun mana am avut una slaba dar intr-o zi cand adia vantul a luat-o pe sus ca uitase sa-si puna sireturile la pantofi, de atunci n-am mai auzit de ea grasutele sunt viata mea :X
AAlinaaa întreabă:
ColorfulRainbow întreabă:
mihaela171717 întreabă: