Poate ca i-am dat lui tot ce am avut mai bun increderea asta orbeasca e dp parerea mea cea mai mare prostie!
Pai, am av incredere oarba in acea persoana, mi-am pierdut prietenii si am mintit persoanele care ma iubesc cu adevarat...
Am iertat si am lasat de la mine prea mult! apoi eu am fost cea care a suferit! a ta care e?
Prostia este sa faci ceva din dragoste pentru cineva care nu-ti impastaseste sentimentul, pentru ca orice ai face nu va fi apreciat
Pai din iubire am mintit, am fugit de acasa, m-am intalnit pe ascuns cu el, i-am facut pe cei dragi sa sufere si am dat multi prieteni la o parte si toate pentru ce? sa aflu ca nu mai vrea sa fie cu mine...pacat.
Am crezut foarte mult in el...nu stiam ca intr-o zi totul se v-a duce.Am renuntat la prietenele mele, am trecut peste regulile parintilor.Si pana la urma tot eu am fost cea care a suferit
Iubirea mea la facut perfect in ochii mai... iubirea perfectioneaza totul la persoana iubita pur si simplu nu vezi defectele. pup
Am avut incredere in cineva a carui reputatie de c***ar o stiam si i-am dat tot ce aveam mai bun MARE PROSTIE
M-am dus la carciuma si m-am facut muci de necaz cand as fi putut sa ma fac si mai muci de bucurie ca am scapat de alta panarama (fosta).
Am mintit.meam lasat doparte toate pers dragi pentru el ...ne vedeam pe ascuns...am fugit de acasa...sh chiar era sa imi incep viata sexuala sh aveam doar 13 ani x_x ce face dragostea din oameni DRAGOSTEA E OARBA
Mam facut de ras am lasat sa se bata joc de mine si dupa aia inima mi-a fost franta
Ea era din Medias, eu locuiam undeva foarte departe de localitatea respectiva, ma duceam foarte des la ea, am intarziat vreo doua zile si mi-am pierdut locul de munca.