Dragostea e foarte profunda, dar sexul e mai comod, pentru ca are doar cativa centimetri adancime.
Păi pentru nivelul tău, my deer, nu există diferențe. Dar oamenii care sunt cu adevărat îndrăgostiți, înțeleg că dragostea n-are legătură cu chestiile hardcoreiste sau mai știu eu, oral, chestii d-ăstea făcute numai pentru plăcere fizică. Oamenii îndrăgostiți fac dragoste, în pat, cu petale de trandafiri, șampanie, nu și-o trag ca animalele și urlă până trezesc toți vecinii. Înțelegi tu acum?
Uhhhh nu stiam ca esti romantica, cu mine mereu esti salbatica.
Nu sunt romantică, n-am zis că fac dragoste, am zis doar cum se face.
Și normal că sunt sălbatică, care ar mai fi farmecul dacă n-aș fi?
Pai si eu ce am zis?
Eu am zis că ai dreptate, deci am aprobat ce ai zis.
Da, asta-i tot farmecul.
Tigroaicele au nevoie de dragoste pasionalo-salbatica, daca nu sunt satisfacute, devin agresive si te umplu de zgarieturi.
Eu și când sunt satisfăcută te umplu de zgârieturi, știam că te excită asta.
Ma duce pe culmile extazului
Ultima curvă, zici? Ei, dacă garantezi tu te cred pe cuvânt.
Mă crezi pe dracu.
Sex= o faci din placere, dragoste= cand iubesti pe cineva cu adevarat, ai face orice pentru el. diferenta de sentimente este intre ele
Pai dragostea implica sentimente, sexul nu.De aceea zic eu ca sex fac doar curvele.
Ai sa simti tu singur diferenta intre dragoste si sex sincer inainte nu stiam dar de cand sunt cu o fata care chiar tin la ea mi-am dat seama ce e dragostea ai sa-ti dai seama stai calm
anonim_4396 întreabă:
Nastiunea întreabă: