| Hotmama12 a întrebat:

Care-i oare problema cu fetele din ziua de azi? Si prin fete ma refer la copilele de 12, 13 ani care isi incep viata sexuala. Cred ca lumea se duce dracului, asta cand intr-o seara o fata de 13 ani, pe care o cunosc, m-a rugat sa ii cumpar un test de sarcina pentru ca ei ii este rusine.

17 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Asa cred si eu .....se duce lumea pe p...

| Betty18 a răspuns:

Nici eu nu inteleg. Imi este atat de teama de cum vor creste copii mei. Cred ca pana la 17 ani o s-o tin in lesa. Chiar daca o sa-ncerc sa o educ cum pot eu mai bine, dar fetele se lasa uneori influentate... pana fac eu o fata probabil pentru acele generatii va fi ceva DE ADMIRAT sa fii virgina la 15 anirolling on the floor

| Tsunade99 a răspuns:

Stiu ca asa e. la mine in oras acum cativa ani o fata de 12-13 ani a facut sex banuiesc cu mai multi si a ramas gravida, dar faza e ca nu stie cu cine l-a facut. Acum are 16 ani si e vanzatoare. Alta a ramas la 17, in fine. Stiu ca astazi daca fumezi sau te droghezi sau cine stie ce esti la moda. Eu am 13 ani ^_^ si sunt virgina. Macar atat.winking De asta o gramada de "rebeli"posteaza pe we heart it si tumblr statusuri gen: be your own cand of normality, society is fucked. Pai e adevarat, societatea se duce dracului...

| xBya a răspuns:

Eu nu cred ca toate copilele de 12-13 ani care se lauda ca nu mai sunt virgine, chiar zic adevaru`. Ele cred ca a`ti incepe viata sexuala la varsta asta e ceva la moda. Cu cat mai repede, cu atat mai 'bine' pentru 'CV`ul' lor. Acum pe bune, cine s`ar culca cu o fata careia nici nu i`a venit ciclul? laughing Nu zic ca nu sunt exceptii si nu le vad prea bine, dar faza e ca un copil la varsta aia nici nu stie ce se intampla acolo de fapt. Au auzit si ei din stanga, dreapta cum se face actul in sine si gata, trebuie sa puna in practica. Am citit aici tot felul de bazaconii, tot felul de intrebari puse aiurea si am ramas gen: WTF?! Generatia asta nu va sti niciodata ce e aia dragoste, placere sufleteasca, emotionala. Pentru ei e doar sex, placere fizica... Ce pot sa zic? NASPA!

| elyfel a răspuns:

Problema e lipsa de comunicare cu parintii, fetele ar trebui sa fie mai deschise cu mamele lor, sa-si vada de carte ca asta e pe primul loc la varsta asta 12, 13 ani si ca poate nu constientizeza pericolul la care se expun.Acum fiecare face ce vrea da trebuie sa stim ce sa alegem.O sa inteleaga in timp greseala.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Da,e adevarat.Din pacate fetele din zilele noastre se maturizeaza mult prea repede. Nimeni nu iti zice sa nu te vezi cu nici un baiat la 12 1-13 ani, nimeni nu iti zice sa te tii departe cat poti de baieti dar aici e prea de tot. Eu la 12 ani am avut menarha ( prima menstruatie ) iar unele la varsta asta si-o pun cu toti baietii. Nimeni nu iti zice sa vorbesti in soapta despre iubire, la 12 13 ani, nu e rusine, ai voie dar e de datoria parintilor sa-si supravegheze copii.
Deci fete care au ajuns mame la 13 -14 ani, adolescente de varsta mea ( 15 ani ) care in loc sa iasa la cofetarie sau in parc su baiatul de care le place schimba scutece fiindca au copil...ce sa intelegem din asta? Ţara asta se duce de râpă

| Katherineeeeeeee a răspuns:

thinking sincer si eu imi pun cateodata aceasta intrebare dar nu prea avem ce face pentru ca este viata lor,si este responsabilitatea parintilor dar mnah ce sa faci unii parca nu au parintii, fac ce vor, cand vor, unde vor, cu cine vor.

Răspuns utilizator avertizat
| OSimplaFata29 a răspuns:

Nu stiu ce se intampla cu lumea in zi de azi... o spun pentru ca am vazut cu ochii mei ce se intampla la mine pe alee. de exemplu am o fata de 13 ani la mine la bloc. ea venit aici pe alee in urma cu vreo 2-3 ani. cand a venit se vedea pe ea ca e o fata cuminte si ascultatoare. fata a vrut sa se mai cunoasca cu astia de la bloc si si-a ales cu cine nu trebuia (cu baietii mari si fetele...ca nu stiu cum sa le zic) care stateau naptea pana la 3-4 afara, injurau, vorbeau numai prostii, consumau alcool si altele.in zi de astazi fata nu mai este virgina si am intrebat-o eu de cate ori a facut-o si ea mi-a zis razand si fara rusine ca de 12 ori. acum este gravida si nu o condamn ca fata cu un tata alcoolic si fara mama nu a avut de la cine sa invete ce este bine (tatal de fiecare data cand vine beat acasa o bate de se aude in tot blocul).asa cazuri intalnim peste tot in zi de azi si nu mai este normal ca la 14 ani sa fi virgina din puncul unora de vedere

| MeGustaXD a răspuns:

Daca fumezi, bei si "ai facut-o" esti "tare" zilele noastre. Se pare ca mai nou ca sa fii remarcata trebuie sa fii curva, scuzati expresia. Si eu ma gandeam zilele astea cum va ajunge generatia asta si cele viitoare daca lucrurile o s-o ia pe aratura mai rau... straight face

| Dydy95 a răspuns:

De abia la 15 ani corpul este gata pentru actul sexual in sine si la altele chiar si mai tarziu. Proastele si idioatele (scuzati-mi limbajul ca altfel nu am cum sa le spun) care isi incep viata sexuala si mai au si copil sunt probabil din familii vai de capul lor cu parinti mai prosti decat ele. Copii ar trebui supravegheati si tinuti din scurt si sunati dupa scoala si cand ies in oras sa fie intrebi unde merg etc., nu lasati de izbeliste prin tot orasul. Eu am multe prietene de 13 -14 -15 ani care inca sunt virgine iar cred ca abia, la 17 ani ar trebui sa iti incepi viata sexuala, parerea mea. Acum fiecare face ce vrea, cu parinti care cred ca totul e in regula si de fapt copii lor fac parte dintr-un anturaj dubios cu tot felul de pispireii care fumeaza de la 12-13 ani... ma rog asa e majoritatea lumii in ziua de astazi dar nu toate fetele sunt asa cum zici tu, Hotmama12winking.

| Oanaa93 a răspuns:

Ideea este ca totul s-a schimbat, eu pana la 13 ani m-am jucat cu papusi, ele la 12 au descoperit penisul. Adevarul ii ca fetele din ziua de azi la 12-13 ani arata mult mai mature si sunt mult mai dezvoltate decat erau inainte (eu la 12 aratam ca ele la 8 ). Consider ca asta este si motivul pentru care se intampla toate astea.

| SteffEhoSteff a răspuns:

Eu ma intreb cateodata ca daca stramosii nostri au fost atat de "destepti" pe cat se crede atunci de ce generatia asta e atat de "proasta"? Scuzati-mi exresia.

| Andradacopilnebun a răspuns:

Nu e o lauda sa nu mai fii virgina, dar nici o rusine! Eu sunt de parere ca pana ai parinti care sa te educe si sa vorbeasca cu tine despre toate lucrurile legate de viata sexuala, si sa iti expuna mai mult riscurile decat beneficiile [asta pana ajungi tu singura sa iti dai seama cum sta treaba de fapt] totul este sub control. Va rog sa nu imi spuneti ca parintii le acorda educatia necesara si ele tot se dezvirgineaza prematur, pentru ca nu va cred. Am fost si eu in situatie si nu am luat-o pe cai gresite, pentru ca tata e un om care a preluat initiativa si mi-a prezentat ce era de prezentat inainte sa fac vreo prostie. Apoi cand am crescut si am inceput sa inteleg mai bine cum stau lucrurile, am vazut "problema" cu alti ochi si mi-am facut o alta idee despre asta. Eu cred ca la 18 ani nu este prea devreme pentru a-ti pierde virginitatea, asa ca am asteptat pana la varsta majoratului tocmai pentru a nu-mi dezamagi parintii. Poate ca sunt printre voi care nu aveti aceeasi parere ca mine, dar fiecare vede situatia in propriul fel si nu e de condamnat. Ce ar trebui sa stie copilutele care au hormoni hiperactivi de la 12-13 ani, este TOTUL despre riscuri si contraceptie, parerea mea. Sunt deja la varsta pubertatii, perioada in care hormonii conduc sa zic asa, dar trebuie vorbit cu ele si explicat tot. Dar tine si de rationamentu parintilor si de cat de ocupati sunt, pentru ca una e cand iti explica mama sau tata si alta e cand o face un doctor sau vecinu de la 2. Zic asta pentru ca au fost cazuri si cazuri. Si ca sa raspund la intrebare, problema sunt parintii in mare parte, pentru ca nu isi educa copii asa cum ar trebui. Pa pa.

| marius9696123 a răspuns:

Da voi vb serios care 12 13 ca unele3 incep si de la 10 wtf? da sincer nu sunt de acord cu asta ar trebui sa isi inceapa viata sexuala pe la14 ani asa mai merge zic eu nu?

| Lincaamelia a răspuns:

Da în general cam așa e...dar nu tot timpul de exemplu eu am 12 ani și nu sunt așa ...Eu tot copil sunt mă uit la desene, mă joc cu păpuși și alte chestii de copii

| Anonimssssss a răspuns:

Nici eu nu sunt de acord cu asta...Aici și părinți sunt de vina pentru ca nu le supraveghează ...Eu am 12 ani și sunt virgina am o copilărie frumoasa și nu vreau sa îmi stric copilaria