UN baiat de 14 ani nu este la fel de matur ca unul de 18, nu poate avea grija de o fata la fel ca unul de 18, nu se comporta cu o fata la fel ca unul de 18. Fetele mici cauta atentie si aparare la baietii mari.:X
Buna.
Acele fete, vor sa para '' smechere '', in fata prietenelor. Si isi iau un baiat de 18 ani
Bafta. Paa!
In general fetele cauta maturitatea din partea baietilor. Se stie faptul ca fetele sunt mai mature cu 3 ani decat baietii(un baiat de 17 ani va gandi precum o fata de 14).
Nu e nicio treaba nu e o regula, un baiat mai mare poate fi considerat un avantaj pentru o fata, este clar ca acesta trebuie sa o invete pe fata lucruri noi (nu doar din punct de vedere sexual) cineva cu o mai multa experienta de viata si care gandeste mai matur pentru ca asta este viata si cu totii invatam cu timpul, poate chiar sa le protejeze
So, este demonstrat faptul ca fetele sunt mai dezvoltate cu 3 ani decat baietii, atat fizic, cat si psihic. Fetelor de aceasta varsta li se pare ca baietii de aceeasi varsta cu ele sunt prea imaturi. So, cauta maturitate la baieti mai mari.si au si un avantaj pentru ca nu arata de 14, ci de 17
Stii cum e faza: cat fetele sunt mici le place sa se laude catre prietenele lor ca au un prieten mai mare, mai in varsta, mai cu multa exeperinta. Dar marea problema e ca ele sunt vrajite de vorbele dulci si de comportamentul "extraodinar" de frumos pe care baietii il aplica in relatie (cu cat creste un baiat in varsta ajunge sa invete ce ii place unei fete sa auda si aplica in noile relatii - daca esti mica si nu stii ca in general astea sunt vrajeli doar ca sa ajungi in patul lor - devii o victima ). Viata nu e asa de roz!
Pentru ca ne plac baietii ce gandesc mai matur, nu copilareste si ca sunt experimentatii in toate punctele d vedere si ca ne simtit in siguranta impreuna cu el..
Varstra nu conteaza ...bineinteles depinde de seriozitatea amandurora
...atat el cat si ea poate sa "dea cu bata in balta"
O fata la 14 ani daca este dezvoltata e "BUNA" cum sa-r zice. Nu este nimic, dar, dupa parerea mea, este o parasuta! Sa sti ca poate ajunge in pat daca acestia se "INDRAGESC" prea mult. Si, nu este bine ca la 14 ani sa vi la maicata acasa cu burta pana la gura! Parerea mea, acum nu stiu ce o sa zica ceilalti. BAFTA!
Nu e nicio treaba cu aceste fete, doar ca cele d 14 ani sunt mai copilaroase sa zicem, si au nevoie d un baiat mai mare 16-17 chiar 18 ani care sa le aduca cu picioarele p pamant, nu e vb d vrajeala, da au vrajeala nu zic ca nu, unele sunt fraiere si pun botu alte nu cica sa ne facem un prieten de varsat noastra d 14-15 ani dar ce sa vb cu astea ca ei viseaza numai la jocuri p pc gen metin Gta etc, eu d ex am 14 ani (ii implinesc in mai :d) si am numai amici de la 16 in sus, pentru-ca ei ma considera o fata d gasca si fetele care stau cu baieti d varsta asta nu inseamna ca sunt parasute doar ca sunt niste fete care stiu ce vor
, si cat d laudat sincer nu m-am laudat niciodata ca am un iubit d 16 sau 17 ani adica nu mi se pare ceva d laudat
avem mai multe de invatat de la ei si nu ma refer neaparat ca trebuie sa ne culcam cu ei in fn fiecare crede si face ce vrea.
Uite ati zic eu de ce vor sa stea cu alti mai mari ca ele pentru ca sunt mai maturi au penisu mai mare fata de aia de varsta lor ele vor sa invete de la cei mari nu de la cei mici, da-mi o funda!
Astai pentru toate fetele care zic ca fetele sunt mai dezvoltate cu 3 ani pai atunci la un baiat de 17 -25 de ani dc credeti ca vor sa fie impreuna cu unele de 14?! pai ele ajung sa se indragosteasca de baieti baieti profita si se bag cu ele in pat si ganditi-va la un baiat de 20 ani facultate cu tot sa le zica la prieteni sunt cu o fata de 14 ani? OARE DC?! fetele ca de obicei se lasa vrajite... incercati sa gasiti argumente mai bune
Buna.Treaba c fetelor d 14 ani le plc baietii mai mari este c ei nu sunt asa copilarosi c un baiat d varsta lor...:p
De cele mai multe ori baietii peste 18 se dau la fete de 15, 14 pentru ca de cele mai multe ori le merge dar si unele fete vor bietii de 18 deoarece le inspira incredere...si o fata de 14 ani arata muult mai bine decat un baiat de 14 sa recunoasteam, si nu le plac baietii de varsta lor pentru ca sunt in dezvoltare (arata ca niste extraterestrii: mustata aia scarboasa, cosuri, umeri lati etc) si de aceea acestoe fete le plac baietii cu varste cuprinse intre 17 si 25 cel mult. Ai inteles? Sper ca ti-am fost de ajutor.
Si fetele ce or fi la 14 ani? cu chiloti plini de mustar si cu fata plina de cosuri? ROFL umeri lati? nu am vazut in viata mea mustata la 14 ani doar tocilarii o tin crede-ma cosi pe fata? inseamna ca are scula de 6 cm
Referitor la intrebare fetele la 14 ani cauta P***
Dar care e treaba cu fetele de 14-15 ani carora le plac baietii de 24-25 de ani?
Frate, nush...cica sunt mai maturi.Plm zic eu.