Buna Georgi:*
Remediul pentru aceasta problema este "timpul". Cu trecerea timpului va aparea alt baiat pe care sa-l iubesti la fel sau poate chiar mai mult.si o sa-l uiti pe acesta. Nu te teme, o sa gasesti si uh un baiat care sa te merite si sa te iubeasca pentru ceea ce esti
Pa, pa
Incearca sa nu te mai gandesti la acel baiat, repeta-ti ca nu are rost, ca iti faci singura rau. Iesi mai des, poate vei cunoaste pe altcineva. Vorba aceea: cui pe cui se scoate!
Ce usor de zis si greu de facut nu?
Incepi prin a te minti singura ca tu nu mai tii la el iar o data cu timpul"asta daca ai vointa" minciuna se poate transforma in adevar.
Pentru ca incepi sa crezi asta si incepi sa ii privesti si pe alti baietii cu alti ochii.
O data cum iti apare in minte si te gandesti la el fara sa vrei sau iti vine dor de el, ocupa-ti timpul cu altceva numai ca sa nu te mai gandesti la el.
Nu sta mereu inchisa in casa ca asa sigur fara sa vrei automat te vei gandii la el.Iesi pe undeva, cu prietena, prietenii, cineva apropiat tie etc."asta in cazul daca stai mai mereu in casa"
Nu mai vorbii despre el, nu mai asculta melodii triste, fii increzatoare in tine.
E greu la inceput dar cu timpul nu o sa mai fie la fel de greu.
Iar o data cu timpul cineva v-a aparea in viata ta care iti v-a umple golul imens din suflet.
Viata nu se termina numai la o singura pers. doar ca e greu atunci cand te indragostesti. Pui suflet si greu scapi de acel sentiment de dor nebun de a avea pers iubita mereu langa u si stii ca nu mai poate fi nimic intre tine si el.
Dar viata merge inainte, si din suferinta acumulam o experienta in plus pe viata.
Bafta si mult noroc in dragoste pe viitor:* sa te aud numai de bine
Iti zick eu fata mea.stey in casa mananci o tona de prajituri.plangi.iar plangi.pana te plictisesti.sau iesi afr.incerci sa ti gasesti altu chiar daca nu iti place din prima dupa un timp prinzi drag de el daca se poarta frum ca tine si o sa l uiti p boul alacrede ma ca si eu sufar dupa unu da *** eu st ca altu nu il iubesc da cred ca o sa ajung sa l iubesc
UITA L mama ca nu merita nici un baiat sa plangi pentru el:*