| BlancaFantasma a întrebat:

Care imi dati si mie un sfat?sad e vorba tot de acel coleg de care v-am spus.in ultimul timp nu l`am mai vazut uitandu`se la mine aproape delocsad in schimb tot vorbeste cu o colega care are prieten, deci nu are sanse la ea. dar eu parca pe zi ce trece tot mai atrasa de el sunt! nu stiu ce sa fac as privi toata viata in ochii lui albastriilove struck prietena mea cea mai buna e sora lui(sunt gemeni deci suntem toti 3 in aceeasi clasa si in aceeasi banca) si m`am gandit sa ii spun ei macar sa vad cum ar reactionalaughing e totusi prietena mea dar habar nu are ca imi place de fratele eilaughing de fapt nu. nu vreau sa accept ca imi place de el!sad ce credeti e bine sa ii spun surorii lui sau nu?thinking

2 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Nu inteleg dc sa nu`i spui?confused

in primul rand ar fi bine sa ii zici pentru ca poate te poate ajuta
si in cel mai rau caz s`ar intampla ca el sa afle...:d. ceea ce nu`i chiar asa de rau daca stai bine sa te gandesti tongue

| Ririru a răspuns:

Buna.
Nu stiu daca ar trebui sa-i spui, dar avand in vedere ca iti este prietena buna, da, ar fi ok, cred. Dar inainte sa faci ceva cu el, mai bine caute dovezii SIGURE ca te place. Personal vorbitul cu colegele, uitatu`l des la ele nu mi se pare dovada de "a place pe cineva", asa sunt eu.

Probabil cu cealalta incearca sa fie amabil, si eu am colegi asa. Eu zic sa-i zici prietenei tale, poate ai vreo sansa, poate iti pune o vorba, stii tu smug. Dar si sa cauti dovezii ca el te place.

Bafta.