Te-am iubit si te iubesc mereu
Iar de crezi ca fac un lucru nebunesc,
Alunga-ti gandurile rele ce zac in capul tau
Si spune-mi fara mila
"Nu te mai iubesc!"
Mi-au placut multe fete, dar tu esti speciala.Ma faci sa vreau sa fiu altfel, sa fiu diferit, sa fiu asa cum tie iti place. Te rog crede-ma ca te iubesc.
Oricat de speciale ar fi cuvintele, nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.
Cineva va fi întotdeauna aici sa te iubeasca, cineva va pretui întotdeauna caldura zâmbetului tau si fericirea inimii tale.Cineva va incerca întotdeauna sa gaseasca cuvinte sa-ti multumeasca pentru ca ai umplut viata cu vise devenite realitate si amintiri frumoase. TE IUBESC nu doar pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt cu tine. TE IUBESC pentru ca ma ajuti sa fac din viata mea nu o taverna ci un templu, din faptele mele de zi cu zi.nu un repros, ci un cântec.Cineva te va iubi întotdeauna, iar acel cineva voi fi întotdeauna EU! Totul ne desparte pe mine si pe tine. distanta, oamenii, viata. poate si destinul... iata ce vreau sa-ti spun: nu ma tem nici de zâmbetul tau, deci nu ma tem de nimic; sunt ceea ce-i dincolo de fereastra odaii tale.departarea. Amintirea ta nu are unde sa ma afle, glasul tau nu poate sa ma strige caci nu stie unde sunt între cele patru zari... Stii sa asculti? Auzi vântul la fereastra? Auzi pasarile care vin si pleaca ducând si aducând primavara? Stii ce-i nostalgia? Privesti uneori pe fereastra fara sa vezi nimic.sunt pe-acolo si într-acolo. fara fiinta o apropiere si o îndepartare în preajma ta. TE IUBESC!
Poate nu iti dai seama cat te iubesc dar sa stii ca cu toate ca nu stiu sa iti zic prin cuvinte cat insemni pentru mine tu esti cea mai speciala fata din viata mea. tiai castigat un loc in inima mea si niciodata NIMENI nu til va putea lua.indiferent de ce se va intampla tu sa nu uiti niciodata ca aici voi fi eu iubindute asa cum nimeni nu o va mai face. te iubesc mult
sper ca te-am ajutat>
M-am imbatat cu mireasma florii tale. mi-am scaldat privirea, gindurile in aroma ta si am sperat in nemurire. FLOARE DE TEI am sperat ca vei fii un izvor nesecat de inspiratie din care sa sorb cu nesat idei, cuvinte si. Te-am ingrijit cu dragoste, te-am udat cu lacrimi de dor si te-am adapostit in camera sufletului meu pentru totdeauna. Iti eram si vara si iarna, toamna si primavara.eram copacul din care te-am rupt pentru a fi cu mine.eram seva. eram eu. Te-am sufocat cu dragoste.si-ai inceput sa te ofilesti. Mireasma florii tale pierise, iar eu continuam sa te ingrijesc, sa te ud.sa te iubesc. In scurt timp te-ai uscat.si am ramas cu iluzia miresmei tale. Cindva.intr-un timp vei inflori iar, TU FLOARE DE TEI. pentru mine. UITE.ESTE O FLOARE DE TEI ADAPOSTITA IN INIMA MEA.
Secundele sunt ca minutele, minutele ca oerle, timpul nusi mai are rost cant tu nu stiu cu mine.
Nu am crezut vreo data ca o fata mi-ar putea fura imina dar tu ar faqcut.Imina mea iti apartine.
Am nevoie de tine pentru a supravetui.
Esti cel mai minumat lucru de pe lumea asta (vrei sa te casatoresti cu mine, glumesc).
Chiar sper sa te ajute declaratile mele. si cucerestio bafta.
Daca vrei sa o impresionezi cu un mesaj.scrie ce simti tu pentru ea.asa vei parea credibil. nu cred ca un mesaj luat de pe net o va misca in vreun fel.)