Vrei argumente, dar argumentele tale unde sunt?
Nu poti sa generalizezi, atat barbatii, cat si femeile inseala, care mai mult, care mai putin, mi se pare irelevant.Important e sa gasesc un om pe care sa nu-l insel si la randu-i sa-i ofer ceea ce-si doreste, astfel incat sa nu se ajunga la chestii de genul.
Mi se falfaie mie ce nu am de sondaje, statistici si generalizari, ce importanta au?
Crezi ca femeile vor raspunde ca femeile inseala mai mult sau ca barbatii vor spune ca ei inseala mai mult? Nu prea cred; fiecare isi apara sexul lor. Eu fiind baiat zic ca fetele inseala mai mult desi nici baietii nu se lasa mai prejos
Eu cred ca si barbatii si femeile inseala la fel de mult. nu te lua dpa faptul ca unei femei i se poate pune eticheta d "curva" ca daca o luam asa si unui baiat i se poate pune aceeasi eticheta
daca o luam normal dc inseala o femeie sau un barbat raspunsu e simplu: nu primesc c vor d la partener/a :d
1.barbatii sunt mai usor de cucerit si nu au menstuatie deci nu se elimin celulele alea...deci au dorinta mai mare
2.totusi mult mai multe femei pozeaza nud si fac filme xxx...deci cred ca 50%, 50%
Chiar daca sunt baiat...eu zic ca baietii inseala mai mult decat femeile.nu zic ca femeile nu inseala. dar asta e parerea mea
Daca ii aduci unui baiat o fata buna si ii face streaptease cu siguranta nu se mai gandeste la prietena lui. femeile cedeaza mai greu dar sunt si unele care cedeaza repede
Bafta!
Ambele sexe au astfel de apucaturi in mod egal. (ce coincidenta, niciodata in acelasi timp)
Sti vezi din raspunsurile de mai jos si si la alte intrebar fetele zic ca baieti, baieti zic ca fetele
Pai normal ca barbatii.pentru ca daca vede una mai buna decat partenera lui o desconsidera.biine ca nici femeiile nu sunt ingerasi dar oriqm daca isi iubescte barbatul cu adevarat nul inseala dar barbatii da ca nu se multumesc doar cu una la pat
Onutzu ya right cum sa nu desi sunt barbat eu cred ca barbatii inseala mai mult si tot ca barbat va spun ca noi putem insela persoana de langa noi doar fizic nu si cu sufletul, din secunda doi de la"golire" e uitata persoana respectiva in schimb o femeie inseala daca nu gaseste suficienta atentie afectiune la barbatul iubit (excludem prostituatele si panaramele se subaintelege).
Parerea mea e ca ambele sexe inseala in proportii egale, doar motivele difera
Multam de raspunsuri, care mai de care mai inteligente