Man scuze ca raspund altceva dar
ai conturi pe valo de lvl minim 25 de dat la schimb dau conturi bune
Daca da id de mess e: Dj_Den_4ever
Sunt persoane care vand hackuri pentru 4story RO gen: super viteza, sa primesti mereu miss cand te ataca cineva sau sa iei n damage cand dai o lovitura, dar acele persoane il dau la schimb doar pe iteme din cate stiam. Zilele trecute am vazut o persoana care dorea sa il imparte cu restul playerilor, dar cerea la schimb iteme +18, cel putin 1 sau 2 Hack ul este facut chiar de ei insusi, nu cred ca il puteti gasi pe net pe cine stie ce site uri.
Haideti ma ca sunteti zgarciti. Scrieti aici daca aveti hack, dc sa fie confidential? Site-ul se unumeste TPU (toti pentru unul) din cate stiu eu... Deci judecand dupa asta sunteti un pic egoisti. PS : Scz ca imi dau cu parerea... daca vreti sa ma injutati pentru ca nu am dreptate, add : deadboy4ever99
Scuze ca va intreb! Dar 4Story test server 3.9 SAU 4Story patch 3.9 SAU 4Story 3.9? Vreau neaparat sa il am! mai multe informatii la adresa mea de email: deny_krisan@yahoo.com! DAU FUNDA!
Iti dau eu unu care merge acum pe 4story.ro... da add zmeii_nok1a si vb acolo
Are careva conturi 4 story.ro de dat. care nu au ce face cu ele bagati id: cosmin_rd@yahoo.com
Ai gasit ceva pana acum?
daca ai gasit contacteaza-ma pe cristi_orjanu@rocketmail.com pe yahoo plizzz
SulimanAnis întreabă: