Toti o sa iti spuna ca vine de la sine da asa este...nici eu nu am stiu prea bine dar am invatat in timp poate ar trebui doar sa il las pe el sa o faca si in tim o sa stii mai bine sau bagai limba in gura si incearca sa o faci cu stil nu ca si cum ai linge pe cineva si vezi sa nu lasi saliva pup
Vine de la sine, asta nu se invata, se spune ca stii doar ca inca nu ai incercat, nu-ti face griji vine de la sine.
Bafta si Sarbatori Fericite!
Cum sa sarutiasa simplu
daca e primul tau sarut nu incepe cu un french:p
un sarut simplu si apoi totul vine de la sine
daca prietenul tau stie cum se saruta lasate dusa de val el va prelua totul
dar dac nu stie nici el
o sa vezi totul va fi foarte simplu
pooopiki:X:X
Pai e foarte usor.
Stiu ca probabil ai mai intrebat si tot asa ti s-a mai raspuns. Dar chiar e usor si nu trevuie sa-ti faci probleme.
Deci niste pasi ar fi :
1. Te apropii de el, si iti asezi mainile in jurul gatului lui.
2. Il privesti in ochii, in timp ce te apropii de fata lui
3. cand esti la cativa centimetri de fata lui, inchizi ochii
4. iti lipesti buzele de ale lui ( buzele tale vor fi mai desfacute, nu stranse si incordate ca si cand ai da un pupic)
5. Cand buzele voastre sunt unite ( iar gura intredeschisa ) iti bagi incet limba in gura lui.
6. Cu limba ii mangai incet limba. Adica... e ca si cand i-ai lingeo.
7. Apoi, cand simti ca numia ai aer, sau simti nevoia sa sfarsesti, iti retragi limba inapoi in gura, si apoi o inchizi
8. Ca totul sa devina si mai dulce, ii mai dai un pupic pe buze dupa aceea
Vezi nu e deloc greu, toata cheia e ca atunci cand gura ta ii intalneste gura, gura ta sa fie intredeschisa, si sa-ti faci curaj sa introduci limga. Dupa aceea totul vine de la sine
Succes. vezi ca e simplu?
Funda?
Pai cred ca asta trebuie sa vina de la baiat ^_^... adica eu mi-am sarutat prietena. si asta a fost spontan. intr-o zi era pe holul scoli si a venit la mine sa ma salute si intr-o fractiune de secunda era sarutata.
Cand m-am sarutat prima oara eram "disperata'', ma gandeam cum o sa fie, ce trebuie sa fac etc etc.Totul vine de la sine, putem noi sa-ti explicam, sa-ti trimitem filmulete, tot ce e posibil dar tot nu o sa intelegi sau nu o sa fi 100% convinsa de ceea ce trebuie sa faci.Mai mult ca sigur baiaul o sa aiba initiativa si o sa te iei dupa el. Pupici
Te asezi liistit langa partenerul tau si il/o saruti pe buze decate ori vreei si deschizi gura si ati invarti limba prin jurul linbi ei/lui doar atat funda?