| imortal a întrebat:

Care ma ajuta si pe mine sa imi gasesc prietena inainte de revelion? sa aiba minim 18 ani si max 24 si de preferat sa fie din Ploiesti, dar merge si Bucuresti, dau fundita daca e si frumoasa >:

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| DeeAnna. a răspuns:

Ce imortal esti... Tu crezi ca e asa usor sa iti gasesti o prietena?

| rebelutza4u a răspuns:

Nu este site de matrimoniale aici...Cauta in alta parte poate gasesti. lol rolling on the floor

| moonY a răspuns:

e fotomodel.
iti dau nr ei in mesaj privat.
http://1.bp.blogspot.com/......exia_1.jpg

Shin
| Shin a răspuns:

Ma subscriu si eu la acest thread. Si ma multumesc cu ce-i ramane lu imortal laughing Promit sa dau doua fundite tongue
Numai bine, Shinwinking

| Ana_6509 a răspuns:

@Mony:doamne... m-am speriat si apoi am izbucnit in ras. E tare tipa.laughing
Imortalule da anunt la matrimoniale ca aici nu prea ai sanse...

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Glumesti nu? crezi ca suntem la matrimoniale?laughing lol?

| imortal explică:

A fost mai mult la vrajeala rolling on the floor, dar si cu o tenta de adevar, ma gandeam ca am vreo sansa, oricum nu prea vad ajutor din partea voastra, norocu meu cu moony laughing) ca e mai sufletista si ma ajuta.

lolita
| lolita a răspuns:

Platesti bine? laughing

| ramonna a răspuns:

Cauta pe net un site cu matrimoniale, si gasesti de acolo cate fete vrei, si selectezi si judetul de unde vrei sa fie... Bafta

Shin
| Shin a răspuns:

Daca a fost la vrajeala pot sa le iau eu pe toate? tongue Ma descurc eu laughing
Numai bine, Shinwinking

| ÅñdRa a răspuns:

Hei aici nu e site de matrimoniale...ai gresit siteul sincera sa fiu
Si daca chiar vrei prietena cautati o sa gasesti

| cucu a răspuns:

Ma nu asa se face... ce naibii nu stii nimic. zi si tu am castigat la loto am 3000 E si vreau sa ies pe undeva dar nu am cu cine? se ofera cineva? apoi sa vezi cum sta treaba