| VrRos05 a întrebat:

Care mai e virgin la peste 20 ani?

Încercăm să batem și noi un record băieți?

61 răspunsuri:
| dullcat a răspuns (pentru Slv07):

Ai si tu minima decenta sa nu iti versi frustrarile pe altii.Nu toti oamenii de pe planeta se afla in situatia ta, asa ca nu e necesar sa imbratisezi toate scenariile negative din lume si sa-i descurajezi pe altii.

| Slv07 a răspuns (pentru dullcat):

Cine e de vina eu sau tu, ai cautat anturaj cu mine prin comentarii, acum te legi la cap, in primul rand ca mesajul ala nu era trimis tie, dar na

Răspuns utilizator avertizat
| Slv07 a răspuns (pentru VrRos05):

Recordul lui Ray cred ca n-ai sa il bati ai dabia 20 de ani, el tot ameninta de ani buni ca merge la curve sa scape de stres, dar si pe tine te vad in aceiasi ipostaza, spunand ca o sa mergi si o sa repostezi aceiasi problema virgin la 30 de ani in sus

| Lightdark a răspuns:

Eu nu am 20 dar inca îș

| VrRos05 explică (pentru Violleta2022):

Mereu vorbesc frumos cu ele dar sunt luat drept cățeluș și primesc block.

Răspuns utilizator avertizat
| iulia0514 a răspuns (pentru VrRos05):

Dacă nu încerci nu o sa ști niciodată ce ai de câștigat sau de pierdut și nu e vorba de situația materială ci despre ceea ce faci tu pentru tine instituții ca vezi tu fără banii nu prea poți supraviețui asta dacă nu-ți place sa trăiești din mila altora

| iulia0514 a răspuns:

Eu măcar va dau un sfat bun, sincer puțin îmi pasa ca va distrugeți singuri zi de zi stand în casă și plângându-va de mila ca sunteți virgini de parca ar fi sfârșitul lumii din partea mea continuați asa!

| Slv07 a răspuns (pentru iulia0514):

Nu ma fa atat iti zic sa iau block si de pe contul asta? ies prin parcul matii sa va abordez nu, ca toate vreti poola si nu aveti prieten

| iulia0514 a răspuns (pentru Slv07):

Cu astfel de vocabular nu ma mir ca ești singur! P.S nu am zis nimic despre ieșitul în parc deși vezi ca ști ce ar trebui să faci! Mult succes în continuare!

Aaa serios, si unde vrei sa va cautam pe tinder sau unde? saracuta de tine

Eu am zis sa va trăiți viata și sa nu va mai gândiți atâta la sex că nu ajungeți nicăieri dacă mereu dați impresia ca sunteți disperații!

| iulia0514 a răspuns:

Din păcate mama proștilor e mereu gravida! Conținua tot asa o sa ajungi departe

Ai decenta si taci dreacu, cel putin, stii foarte bine cat de pretentioase si basinoase sunteti la baieti in general si tot voi va mirati de ce unii ajungem sa ne footem doar laba toata viata

Din câte știu eu nu am scos nici un cuvânthee hee
Astea fie spuse e logic ca am cum sa tac! E normal sa fim pretențioase ca doar nu o să-mi aleg unul care nu e în stare să lege două cuvinte s-au care nu a citit în viața lui o carte și înjură ca la ușa cortului, fluieră după femei, mesteca cu gura deschisa și pute ca un sconcs!

| VrRos05 explică (pentru iulia0514):

Are dreptate, noi ăștia fără experienta chiar dacă arătăm bine vom fi excluși de voi femeile pentru unul urat dar care fote bine
Ma poți contrazice?

De ce m-aș culca cu unul urat dacă am unul frumos prezentabil educat? Acum desigur depinde la ce te referi când zici urât ca fiecare suntem diferiți și avem gusturi diferite în ceea ce privește atracția pentru sexul opus

De ce în viață trebuie să punem sentimente sau sa ne limitam la un singur lucru?

Pentru ca asa suntem construiți majoritatea dintre noi! S-au ți-ar place ca iubita ta sa umble din floare în floare?

Ai vrut sa pari interesanta saracuta de tine hai mars

| iulia0514 a răspuns:

Cat de frumos te exprimi nu ma mir dacă ai sa rămâi singur cuc toată viața!

| iulia0514 a răspuns:

Ce pot sa spun un adevărat gentlemanhee hee

Pe bune de asta raman singur nu asta e motivul, vocabularul, mi se citeste in priviri de catre fete ca le iau mortii si toate cele nu?

| iulia0514 a răspuns:

Eu nu am făcut nimic tu ești cel care se crede atotștiutor lasa că-ți mai faci un cont pe lângă cele 12/13 pe care le ai! Normal că-și dau seama ce fel de om ești ca doar nu toate îs idioatehee hee

Asa sunteți construite*

Cum să trăim viața fără sex femeieee

Din câte vad te descurci foarte bine fără sex poți trăi o viață

| iulia0514 a răspuns:

Nu-mi aduc aminte să-ți fi ținut vreo lecție din contra ți-am sugerat sa continui în ritmul astahee hee

| iulia0514 a răspuns:

Bravo felicitări ai câștigat titlul de cel mai prost crescut virginhee hee