| imortal a întrebat:

Care o cunoaste personal pe Elena Voscoboinic? ...bruneta de la Dansez pentru tine...sunt indragostit de ea :XXX

15 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Elena are iubit si cred ca se iubesc foarte mult. Oricum ca sa fii indragostit de ea ar trebui sa o cunosti in amanunt, nu doar de la TV. Tie iti place de ea, cum de altfel cred ca le place multor baieti pentru ca e frumoasa. Pare o fata buna insa nu cred ca esti indragostit de ea. Ai facut o obsesie doar pentru ea. E o simpla inflacarare. Dupa ce vezi alta fata frumoasa o sa zici ca esti indragostita de 2 fete, apoi de 3 si tot asa...

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Prea tarziu! are iubit laughinglaughing

| Psihoyounger a răspuns:

Personal nu o cunosc, doar de la TV, ca si tine. Intr-adevar e foarte frumoasa iar ochii ei imi plac foarte mult si mie, dar dupa cum s-a mai spus, are si iubit. Priveste video-ul acesta si iti vei da seama:

http://dansezpentrutine.protv.ro/......inic/29858

Psihoyounger

| daniDeeDee a răspuns:

Are iubit tate, stai si tu la rand. laughing

| bittersweet a răspuns:

Si iubitul ei e indragostit de ea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o cunosc personal... dar stai linistit...ca are iubit...hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o mai tot simpatizati atata pe Elena ca e prea falsa...sunt alte persoane care au mai multa nevoie sa castige concursul acela... Elena e dansatoare profesionista si face si modeling...deci nu cred eu ca nu are bani precum pretinde...citit acest articol daca vreti sa va convingeti http://glossymagazine.ro/......entru-tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubitul poate fi pina la o vremehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o cunosc personal pe elena dar mi se pare o tipa super ok si arata bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce tot are iubit are iubit chiar daca are iubit si ea vine la emisiuni si se incurca cu altul cine stie cata dragoste a facut cu RADU ala si iubitul ei zacea in pat of of dar vreau doar sa adaug ca mie imi place de ELENA mult este foarte frumoasa id meu este georgebgs88 intrati si voi pe www.radiopowermix.ro un chat de milioane foarte misto muzica frumoasa multa lume si dedicatii in direct pentru cei dragi voua va asteapta DJ GARCEA pe toti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O cunosc personal
tu ce doresti sa afli unde traeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum v-a vrajit pe toti... doamne mare e lumea asta...

Vreau sa zic doar ca, nu e chiar atat de saraca precum pretinde.
Aparitia ei la Dansez pentru Tine, as putea zice ca e ceva tipic Elenei. Este genul de persoana prefacuta si care se da pe langa toata lumea pentru a obtine ceva.
Intrebari mai multe printre colegele din baletul ei.

O zi buna!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu o cunosc si eu o iubesc mult ba eu sunt diima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O cunosc da nai sanse

Întrebări similare