Din simplul fapt ca ma consider o persoana atractiva, pot spune ca ca parte a corpului favorita nu am doar una singura. Imi place (cred) tot ce imi apartine. Atat timp cat stiu ( tks God ) sa le folosesc e ok. Imi plac picioarele, fundul, sanii, gatul, fata ( ochii, buzele)... Sunt multe de zis la capitoul, daca il pot numi asa " placut de sane insusi".
Imi place ochii, buzele, sanii, fundul si nasuloricum nimeni nu e prfect, toti avem defecte, cel puitin un defect, din pacate eu am mai multe
N-ai vazut, 2 beri
P. S. - scuze, nu vreau sa fac chat aici. O consider chiar o intrebare inteligenta.
Frecventez de putin timp site-ul asta si am vazut multi gigoloi... poate ca sunteti, dar pentru asta am o propunere pentru voi: hai sa facem schimb de id-uri si sa ne dam weeb reciproc, apoi postam filmarea pe site sa vada toata lumea care-i realitatea...ca de vorbe si eu sunt bun:-p...care se baga?
Sincer!?
unghiile de la maini.....ca in rest toata sunt naspa!
cel putin eu asa ma vad!
Aproape 10 rasp in nici 2 min la ora 1:26 noaptea. Ora de varf.
Psihoyounger
@enigmo, te inseli in privinta mea
Auzi cumetre Flav, ce rad oamenii de noi.
Psihoyounger
Pai fata si tot ce cuprinde ea... fundul sanii...partea de reproducere...hei hei team prins
Fata (mi se spune ca am trasaturi frumoase) si fundul (bombat-primesc foarte des complimente pentru el, atat de la fete, cat si de la baieti)
Barajag întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: