anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care poate fi motivul pentru care iubitul meu nu-mi face complimente. Suntem de 5 luni impreuna si spune ca vrea ceva serios insa niciodata nu ma complimenteaza. Nu-mi spune ca-s frumoasa sau ca-i place cum m-am imbracat desi de cand is cu el intotdeauna ma aranjez, ma mentin cat pot eu de ingrijita. Mi-a spus ca-i place lenjeria intima de culoare roz. Mi-am procurat un set sexy roz si n-o zis nimic cand l-a vazut pe mine. Nici macar n-a fost surprins. Mereu mi se adreseaza cand imi scrie mesaj cu 'ciau iubiti, cf?'. Vad pe el ca se plictiseste cam repede de fel dar chiar m-am saturat sa fiu eu bufoana dintre noi. Vreau sa vina si el cu idei noi. Cand ne-am cunoscut eu am intrat pe el prima data pe mess sa vorbim. El a spus ca i-a placut de mine pentru ca aveam ce vorbi mereu. Din asta am inteles ca pentru el ii foarte important sa-l tin cu vorba. Dar daca nu gasim ceva de vorbit atunci vrea sex. Ce sa fac sa nu se plictiseasca de mine si sa ma complimenteze? Ce fac gresit?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu aveti o relatie bazata pe chestii din astea daca dupa 5 luni de relatie ati ajuns deja sa faceti sex. Aveti o relatie bazata pe sex, sunteti amanti, fara prea multe sentimente si nu-si au locul prea multe dragalasenii. In genul de relatie cu sentimente, intai va cunoasteti, ajungeti sa va iubiti si abia apoi ajungeti si la sex. Daca sariti in pat dupa doar 5 luni de relatie, dragostea, complimentele, dragalaseniile nu vor mai veni niciodata, fiindca nu-si au rostul.

| lpavel a răspuns:

Asa e el, ii e frica ca daca iti arata ca te iubeste tu iti faci,, grade''! Asa sunt majoritatea baietilor/barbatilor, ceia ce nu apreciez nici eu, dar asta e...

| NnDWtf a răspuns:

Fa-te frumoasa, poate nu vrea sa te minta.

| RisenAngel a răspuns:

Asta e o problema intre voi laughing) nu faci tu nimic gresit doar ca asa e el.

| Ramy537RO a răspuns:

Poate ca nu s-a obisnuit deja cu tine...dar mai bine instalatiiva intr-un dialog seris si vorbiti despre asta.intr-o relatie trebuie sa existe pe primul loc comunicarea.dar nu-l sufoca cu asta..bafta!