anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care se pricepe sa ma ajute si pe mine q cevabig grin? cum pot induce un baiat in eroare astfel incat sa creada ca nu-mi pasa deloc de el, k mi-e indiferenta persoana lui, ce face etc? dar sa fiu credibilahee heece comportament ar trebui sa adopt? dati-mi si mie niste exemplebig grinms pup:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ignora-l si dc vb cu el cand incepe sa iti povesteasca cv uitate in alta parte si intoarce capu in alta directie ca si cum ai fi atenta la cei din juru tau nu la el, lasa-l sa vb singur

10 răspunsuri:
RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Sa iesi cu alti baieti? tongue

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu iti recomand sa renunti la prefacatoriile astea fiindca nu iti vor face nici un bine. Minciuna are picioare scurte, in plus nu este frumos sa minti, sa te prefaci si intotdeauna faptele rele pe care le facem se platesc. Fi tu insati, nu fi ipocrita, falsa si ai sa ai de castigat. Daca tu minti azi un barbat, oricare ar fi motivul si oricat de intemeiat ar fi, intr-o zi ai sa suferi si ai sa te intrebi de ce. Si nici macar n-o sa intelegi ca e pedeapsa pentru minciunile de acum.

| sorana_1576 a răspuns:

Sa nu-l bagi in seama, sa -i intorci spatele cind vorbeste cu tine, si daca s-ar putea sa gasesti pe cineva cu care sa te afisezi, si tu sa te amuzi cu persoana respectiva in fata lui, sa vada ca te simti mai bine cu celalalt decit cu el si el se va simti prost si se va lipsi, sper...

| JustMeFlory a răspuns:

Pur si simplu il ignori! iti vezi de viata ta ca sa zic asa.nu te uita la el, fii tot timpul zambeareata si happy!big grin

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu merita! Cauta un tip k lumea, si mergi inainte, tinand cont de tot ce ai de invatat din relatiile precedente! SUCCESS!

| moonY a răspuns:

De acord cu crissa.
trebuie sa'l uiti, sa nu'ti pese intr'adevar. nu poti juca rolul asta la nesfarsit deoarece vei fi tot timpul frustrata

assiris
| assiris a răspuns:

Nu te mai juca de-a dragostea, intr-o zi se va razbuna pe tine si vei suferi mult. Eu zic sa fii naturala, nu uita baietii sint putini comparativ cu fetele si cei seriosi si mai putini si deci... au de unde alege. Sa stii ca indiferenta ta nu va produce evectul dorit de tine. Baietii sunt mai duri, mai putini sentimentali si nu prea sufera din dragoste, doar cu mici exceptii.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sa il eviti! nu te uita la el, cand vb cu tine fii indiferenta si incearca sa-l uiti! pup :*

| Simy_3244 a răspuns:

Nu vad rostul sa ii dai de inteles ca nu il placi cand de fapt e contrar... a spus foarte bine " assiris ", baieti de obicei nu prea accepta impacarea mai ales daca fata este cea care a vrut sa se desparta... spun asta din proprie experienta...acelasi lucru ca tine a incercat sa faca si 'fosta mea prietena', a vrut sa ma faca gelos., stiam ca ma iubeste asa ca am ignorat-o o vreme dupa care si-a dat seama ca a gresit si a venit la mine sa ne impacam... i-am explicat ca nu se mai poate si tot ea a suferit mai mult ca mine.nu prea are legatura cu intrebarea dar vreau sa iti spun ca nu e de loc bine sa faci asa ceva., poate vei ajunge sa suferi happy

| cyufulyky a răspuns:

Cand ieshi afara si in caz ca te intalnesti cu el...razi mereu la ceea ce te face sa razi...fii fericita stai cu fetele/baietii din grupul tau...nu-i da atentzie...si cam atat... fa-l sa creada ca nu-ti mai pasa de persoana lui...winking