| tinablageanu a întrebat:

Care sex este mai placut cel anal sau vaginal?

43 răspunsuri:
| Doub a răspuns (pentru LoveSleep):

Multumeste-mi. Sper ca apreciezi ca te-am invatat ceva nou si nici nu am de gand sa-ti dau cu lopata in cap. Tot sper ca o sa-ti dai singur, dar asta e. Ma resemnez. Azi am invatat ca si LoveSleep poate gresi. Uaau.

| LoveSleep a răspuns (pentru Doub):

Of, ce drăguț a fost.
"Azi am invatat ca si LoveSleep poate gresi."
Stai că vine bacu'. laughing

"Stai că vine bacu'."- Prietene, sa nu ma dezamagesti. Te sustin.winking Pune mana si invata!

Sper si eu ca nu.
Da mi-e cam lene sa m'apuc de'acu.
Nici nu stiu cu ce sa incep. thinking

| JacquesAion a răspuns:

El să învețe? Hah! Perfectul de el ce nu ştie a scrie fiică schimbă numele TPU-ului în matrimoniale şi agramați

"Da mi-e cam lene sa m'apuc de'acu."- Ti-as tine morala, dar problema e ca te inteleg. Exact asa fac si eu. Paii..aaa..ai putea sa incepi cu inceputul, nu? Avand in vedere ca eu sunt la filologie, habar nu am ce ai tu de invatat.

| Doub a răspuns (pentru JacquesAion):

Da, el sa invete. Ce ti se pare asa ciudat? Nu ti se pare ca si tu stai cam prost cu semnele de punctuatie?

Eh, Matematica, Geografie si Română.
E prea aiurea subiectul III la română, sunt prea multe de învățat.
Nu e ca ma plang, doar ca nu m-as supara să ne mai "taie din ele".

| LoveSleep a răspuns (pentru JacquesAion):

Bă, ai dreptate.
Da auzi, tu cine ești?
Nu de-alta, da te-ai bagat și tu ca musca-n căcat și eram curios.

| T0T a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Tu Ai Minte inchisa verginico...Ia fa tu mult anal Sa vezi cum faci PE tine. Vaginul contine punctul g SI ala excita femeia. Dar la CE Sa ma astept..multi inapoiati frecventeaza internetul.

| shadow72 a răspuns:

Vaginal

La matematica nu ma bag. Nu mai fac de 3 ani si sunt praf. Geografia nu imi place. In schimb, iubesc romana. E foarte faina, chiar daca avem niste studii de caz gigant. Pai pune mana si invata. Ce mai astepti? Macar fa si tu niste subiecte.

| Emilian65 a răspuns:

Normal, cel vaginal.