Fără sport nu o să slăbeşti vreodată.
Măcar minim 30 de minute de alergat pe zi sau abdomene.
Exista pe internet calculatoare de calori. Poti sa aproximezi cate calori bagi in tine in fiecare zi si cam cate arzi. Atata timp cat mananci mai putine decat arzi ai sa slabesti. Ideea este ca atunci cand mananci putin ai grija sa-i oferi corpului tau in jur de 100g de proteine si vreo 40g de fibre in fiecare zi ca sa nu-ti slabesti corpul. Un barbat arde in jur de 2000 de calori in fiecare zi. Eu asa am facut (desi fac si sport) si am slabit intr-o luna 7Kg. Mult succes.
O sa-ti zic asa...
Infometarea nu este o cale de slabit
inca din contra daca stai infometat, si dupa mananci o sa te ingrasi si mai tare
si inca ceva
nu se slabeste intr-o luna
incearca asa...
mananca mai putin la o masa dar mai multe mese pe zi
nu uitata la o masa nu ar trebui sa te scoli plin
si neaparat sport
gasesteti un sport care sa-ti placa
de ex: mie imi place ff mult inotul
stau 4-5 ore numai in apa si numai inot (vara, ca iarna e scump la piscina
depinde de tine
Ai inteles gresit ce am zis mai devreme Petronel. Nu am zis sa se infometeze. Ci sa manance atata cat este nevoie incat sa-si asigure cele necesare corpului. De exemplu: o punga de popcorn contine aproximativ 800 de calori ceea ce e enorm. Un meniu de la MacDonald's contine tot cam 800 de calori (+ multe toxine) Un suc acidulat la cutie de 0, 33 contine aproiximativ 250-300 de calori... and so on. ii sugeram sa-si calculeze tot ce mananca si sa renunte la chestiile care au continut mare de calori (grasimi). Daca poti sa mananci intr-o mese care sa faca acest lucru si cu un continut de 500 de calori ar fi ideal (desi imposibil). Si ai dreptate cu mesele. 3 mese pe zi si faptul ca nu mancam cat sa devin satul m-au ajutat sa micsorez stomacul si sa scap de burta de bere .
MaryaSiAtÂt întreabă: