Acel program pentru spartul parolelor nu există.
Așadar, nimeni nu poate sparge parola prietenului tău; renunță la idee.
Baftă!
Cap sec, asculta aici!
Vezi-ti de treaba si nu te baga in intimitatea altora! Si te pretinzi prietena lui, cica!
Buna.Draga mea conversatiile nu le poti vedea nici daca ii spargi parola pentru ca trebuie sa intri de pe pc care a intrat el sa ii vezi conversatiile, altfel nu se poate deci nici daca o sa ai parola lui nu ii vei putea vedea conversatiile.Si din cate stiu eu nu se pot sparge parolele.O zi buna!
Nu există nici un program de spart parole pe fața pământului, nimeni nu poate sparge parole decât dacă ghicește.
Așa-zisele programe de spart parole care umblă pe net nu fac altceva decât să îți memoreze ție parola și să o transmită hackerilor care au lansat programul pe net.
Ca să nu mai zic că, mi se pare că spartul parolelor de mess e ilegal.
Baftă
@Pirkko: Ma,vezi cum vorbesti! am scris eu undeva ca vreau sa intru pe id-ul prietenului meu? e o alta poveste,nu stii despre ce este vorba nu te baga! Eu vreau sa aflu id-ul altei persoane care se preface ca este prietena mea, vorbeste cu un fost prieten de al meu si vreau sa vad daca ei amandoi si-au pus la cale sa ne faca pe mine si prietenul despre care este vorba sa ne certam. oricum, nu cred ca ai inteles ceva
KatherineBlood,
Unde am scris eu ca ma refeream la prietenul tau? Citeste inca o data desi nu cred ca va da un rezultat...Tu rezolvi intrigi prin uneltiri puerile? Tot cap sec ramai!
Scuze dar programu de sparta parolle nu exista hekarii le-au facut sati viruseze calculatoru sau sa-ti fure tie parola o si LelrmoAkaEvil mizto poza
Am scris ca este o problema legata de un prieten, nu ca vreau sa ii citesc conversatiile acelui prieten.Eu cred ca tu ar mai trebui sa citesti inca o data:*
Nu exista astfel de programe ^^
@Pirkko: ba porcule,daca te oftici atat de problema ei, atunci taci si inghite ce te bagi tu, daca vroiai sa o ajuti ii ziceai frumos ca nu exista programe din astea!
KatherineBlood,
Tot n-ai inteles. Degeaba...In fine, am priceput ca esti confuza...
pokemondoll,
Unde ai invatat sa vorbesti cu atata gingasie? La telenovele?
Stai jos, pitipoanca! Nota 4! Si asta...cu marinimie...
Am pus o simpla intrebare, si iese cearta am trecut prin atatea si crede-ma ca nu imi mai vine sa ma cert si pe net acum . Multumesc celor care mi-au raspuns frumos. :*
Dociu_Ghyorghy_1998 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: