| TitiDrLove a întrebat:

Care sufera din dragoste in momentul de fata?sad

Răspuns Câştigător
| paupaulapaulina a răspuns:

Eu sufar... Dar nu e cava foarte grav kiss

Dar sa stii ca in urma cu ceva vreme am suferit enorm si este foarte neplacut sa suferi din dragoste... broken heart

Daca ti s-a intamplat sa suferi si ai nevoie de un sprijin lasa-mi un mesaj pe privat kiss

Fundita love struck

14 răspunsuri:
| Contrast a răspuns:

Sa sufar din dragoste..., nu stiu daca asa se numeste, dar ce stiu sigur e ca mi-e dor sa iubesc...
Mi-e dor, sa-mi fie dor...

| Sara2 a răspuns:

Eu, din cauza unei iubiri imposibile, desi ma place il plac nu putem fi impreuna, eu sunt cu altcineva, el e singur, ne vedem rar pe ascuns, nu e gluma, am o varsta la care fac un lucru adolescentin, din pacate sad

| KitTY_7015 a răspuns:

Eu

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Eu/Am sufletul tot mai sumbru pe zi ce trece/Dar cui crezi tu că-i pasă?

| StillLoveU a răspuns:

Eu sufar. imi place de el, el ma place dar are prietena zice ca vrea sa se desparta de ea pentru mine dar nu vreau sa faca asta.si culmea mai e si distanta eu sunt la facultate in cluj iar el in iasi crying. stiu ca o astfel de relatie nu ar merge nici cand.
u d c suferi? te-a inselat sau iubesti in taina?

| deea17_7351 a răspuns:

sigh buna intrebare...

| KoBrAVaSaluta a răspuns:

Eucrying deoarece fata pe care o plac, place pe altucrying si e fff dureros sa o vad cand se da la el... dar oricum am clipe fericite cand ea imi insenineaza ziua doar cu un zambet frumos de-al eibig grin

| Crisu a răspuns:

Ah... Eu nu am de ce sa sufar din dragoste. Da iubesc, el nu stie si tocmai asta este motivul pentru care nu am de ce sa sufar. Chiar crezi ca are rost sa suferi in loc sa lupti? Halal! Asa eram si eu si am realizat ca sunt o fraiera daca renunt asa de usor sau daca incep sa plang doar pentru ca un baiat nu vrea. Si ce daca nu vrea? Sunt multi altii care vor. Da, poate pe moment simt ca nu mai pot, dar in curand o sa-mi treaca. Eu nu am de gand sa mai plang pentru nimeni, lacrimile valoreaza asa ca nu am de ce sa le irosesc. Si cred ca nimeni nu ar trebui sa faca asta. Intr-adevar avem momente cand putem sa plangem, dar nu din cauza ca am fost refuzati, inselati sau parasiti.

| forever4you a răspuns:

Eu putinbig grin

| darrio2007 a răspuns:

Cred ca tu.

| DeyutsaDeyutsa a răspuns:

Si eusad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am curaj sa ii spun ce simt

| TitiDrLove explică:

Anonim. trebuie sa spui... eu am spus si macar acum stiu cum sta treaba... si imi e mult mai bine big hug o mai doresc, dar sunt mai linistit si inteleg altfel problema. suntem colegi, prieteni foarte buni si probabil ii e teama sa nu stricam prietenia, desi da semne ca ma place

| Codruta_5634 a răspuns:

Eu sufar din dragoste. incerc sa il uit dar nu pot. astept sa treaca timpul ca le rezolva pe toate, desi au cam trecut la mine cateva luni si inca nu este nici o ameliorare. stie ca il plac dar el e genul care umbla din floare in floare iar eu nu accept asa ceva. vreau o relatie serioasa iar el vrea pe cineva cu care sa faca doar sex din cand in cand. precizez ca am avut o relatie cam de o luna cu el, apoi ne-am despartit sadbroken heart

Întrebări similare