| dream_8891 a întrebat:

Care sunt cele mai bune locuri de agatat?(fete, baieti etc bineinteles). happy

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acolo unde sunt grupuri de lume ai sanse de agatat.

| TitiDrLove a răspuns:

Cred ca depinde de la persoana la persoana. Tinand cont de caracter si de preferinte unele persoane pot fi indiferente(reci in relatie), altele romantice, sentimentale...altele putin mai indepentente carora le plac calatoriile in loc de o seara romantica sau nu mai stiu eu ce.deci.daca ai cunoaste persoana ai urmatoarele posibilitati :

Pentru o persoana romantica, sentimentala:
1.Intr-un parc, noaptea sub cerul plin de stele, oferindu-i un trandafir
2.O cina romantica
3.La un camping in jurul focului
4.Pe marginea unui lac, noaptea.cand luna se oglindeste in apa
//-----------
Pentru o persoana idependenta:
Aici se potriveste aproape orice loc(cat si cel de la pers. romantice, desi nu vor fi impresionate prea tare)
1.Intr-un club
2.La o petrecere
3.Intr-o excursie
//--------
Pentru o persoana rece in relatie:
1.Petreceri(si-asa tine o noapte, iar ei nu ii plac experientele de lunga durata neaparat)
2.Cluburi
3.Restaurante&Cafenele
...

| TitiDrLove a răspuns:

Scuze.nu am vazut ca esti fata! deci facem exceptie la partea cu trandafirul, insa in rest ai putea sa inviti pe un baiat sa faceti o mica plimbare intr-un asemenea loc, oricum nu va refuza happy

| MMihai a răspuns:

Orișice loc, unde sunt oameni. Evită: deșertul/ pustiurile: Sahara, Gobi, Atacama, etc, zonele înghețate din Nord și din Sud, munții f. înalți la peste 2000 de metrii, etc.

| Candice a răspuns:

Pai la mall, in parc, la plaja, pe strada chiar. Depinde cate fete/baieti sunt tongue

| Evolution a răspuns:

laughing Normal că prin parc-uri sau la şcoală etc... aer liber dar la alţii viaţa virtuală (internetul) = viaţa reală

| calin3003 a răspuns:

Cluburile de noapte si parcurile sunt cele mai bune locuriwinking

| IulyaN_2743 a răspuns:

Cluburile de noapte

| Sofia08 a răspuns:

La mare, in parc, intr-o cafenea e.t.c

| PrincessConsuela a răspuns:

Ziceai de intrebarile mele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De mina...

Întrebări similare