Cele mai sigure sunt Durex Extra Safe(cutie albastra). Dupa aia restul din gama Durex
Bună!
Cea mai SIGURĂ metodă contraceptivă este folosirea prezervativului, deoarece are DUBLU rol : previne o eventuală sarcină, DAR previne şi infectarea cu diverse boli cu transmitere sexuală ( BTS ) – la o utilizare CORECTĂ!
De aceea, recomand NEAPĂRAT folosirea PREZERVATIVULUI ( alunecarea va fi mai uşoară, eviţi riscul de sarcină şi diverse boli cu transmitere sexuală ) – mai ales în cazul unei noi relaţii, sau o relaţie „pasageră" ( ori una sub semnul întrebării )!
Dar e foarte important să fiţi ATENŢI la modul de "manevrare" a prezervativului ( deschiderea lui şi "montarea", apoi e importantă mărimea, şi nu în ultimul rând "demontarea" acestuia ) - de asemenea, recomand VERIFICAREA prezervativului după FIECARE "partidă" ( să nu se fi rupt/tăiat; se poate verifica atât vizual, cât şi prin umplere cu apă ) - pentru mai multă siguranţă!
Dacă folosiţi prezervativ de fiecare dată şi la fiecare "număr/partidă" ( ATENŢIE la modul de manevrare/desfacere şi "montare/demontare" ) NU există risc de sarcină ( siguranţă de 99-100 % ), DAR ( repet ) preferabil să-l verifici după partidă!
Să folosiţi prezervativ cu spermicid - chiar dacă se rupe, NU trebuie să disperi, deoarece este lubrefiat/tratat cu o substanţă spermicidă ( cu rol de distrugere a spermatozoizilor ) care va distruge eventualii spermatozoizi care ajung în vagin!
Sau să foloseşti un prezervativ simplu marca DUREX Extra Strength-strong sau Durex Extra Safe ( sunt puţin mai groase ) + un lubrifiant spermicid - acţiunea contraceptivă este aceeaşi ( deci ai DUBLĂ "protecţie" )!
Iar dacă se rupe prezervativul POŢI folosi contracepţia de urgenţă ( pilula de a 2-a zi sau de a 5-a zi ).
Toate cele bune.
Buna!
Ideea e ca nu trebuie sa ramana aer la capat. Cand il aplici tii strans capatul pentru a nu ramane aer.
Pe Durex la instructiuni scria clar ca se poate rupe din aceasta cauza.
Am inteles ca Durex extra safe au spermicid si in cazul in care prezervativul se rupe mai ai o masura de siguranta. Nu stiu cat sunt de bune, acum incearca si tu.
Te pup!
Daca iti este frica iti recomand Durex Extra-safe, este dublu ca strat decat normal, senzatia nu este la fel, dar cu siguranta nu se va rupe decat daca il intepi .
Salut, iti recomand Durex Extra Safe, cele mai sigure, dar sunt cu 20% mai groase.
Uite, gasesti aici detalii. http://prezervative.net/shop/durex-extra-safe/
S-au mai schimbat lucrurile in ultimul timp. Pentru cei care inca isi pun intrebarea asta, exista mult mai multe feluri de prezeevative de calitate. Durwx este cea mai cunoscuta si testata firma la noi in tara, dar nu sunt singurii care au prezervative foarte bune. Am tot recomandat site-ul asta www cu-prezervativ.ro pentru ca acolo iti poti alege in functie de dimensiuni si mai ales pentru ca nu este sexshop. Nu te ataca nicio jucarie sexuala sau femeie dezbracata, asa ca te poti concentra la ce e important, adica alegerea prezervativului potrivit.
Eu personal ti-as recomanda prezervativele Durex. Nu conteaza ce fel este. Sper ca sfatul meu te va ajuta!
BlojuAlex01 întreabă:
anonim_4396 întreabă: