| adrian0123 a întrebat:

Care sunt cele mai ciudate locuri unde a. ti facut sex?winking povestiti devil:

Răspuns Câştigător
| Optimus7 a răspuns:

Sa iti povestesc. In padure am facut-o cu iubita de acum cativa ani care e mai mare cu 2 ani decat mine. Ne plimbam si eram singuri in pustiu. Ea stia ca sunt virgin si ca nu o sa ii cer acest lucru dar avea prezervativ la ea. M-a lipti de perete a inceput sa ma sarute, pipaie, am ajuns sa stam pe jos m-a desfacut la pantaloni si mi-a pus durexul si si-a ridica fusta si-a scos bighini s-a pus peste mine si penisul meu a intrat in ea. A fost minunat ca stia nu numai ce sa faca cu penisul meu dar si cu alte parti ale corpului ei si al meu ca sa ma seduca. Am ejaculat dupa 7 minute.
Sex am mai facut cu actuala prietena. Tineam durex la mine pentru orice eventualitate. Eram la mall si ne-am dus la o baie mai retrasa sa ne facem nevoile. Cand am vazut ca nu e nimeni m-am dus dupa ea si ne-am bagat in cabina de handicapati ca sa avem spatiu si am facut-o acolo. Am plecat de acolo si am trecut pe langa facultatea mea. Era noapte si nu ne vedea nimeni. Am pus-o la perete am ridicat-o un pic si am facut-o.

6 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

In vis.

| R_8074 a răspuns:

In padure, nu iti dezvalui mai multe din intimitatea mea

| Galiutza a răspuns:

1 oara la padure :d 2 in fata scolii unde invat xD 3 la el il casa si in camera alaturata er tatal lui...si in vis cind eram mai mika.as vrea sa incerc pe un acoperis undeva xD

| just4ubr2015 a răspuns (pentru Galiutza):

Si eu vreau pe acoperis ce spui

| Optimus7 a răspuns:

Iti zic pe unde am facu eu sex in afara casa.
Am facut in padure, in toaleta la mall si langa faculta.

| Optimus7 a răspuns:

Funda?

Întrebări similare