Sa iti povestesc. In padure am facut-o cu iubita de acum cativa ani care e mai mare cu 2 ani decat mine. Ne plimbam si eram singuri in pustiu. Ea stia ca sunt virgin si ca nu o sa ii cer acest lucru dar avea prezervativ la ea. M-a lipti de perete a inceput sa ma sarute, pipaie, am ajuns sa stam pe jos m-a desfacut la pantaloni si mi-a pus durexul si si-a ridica fusta si-a scos bighini s-a pus peste mine si penisul meu a intrat in ea. A fost minunat ca stia nu numai ce sa faca cu penisul meu dar si cu alte parti ale corpului ei si al meu ca sa ma seduca. Am ejaculat dupa 7 minute.
Sex am mai facut cu actuala prietena. Tineam durex la mine pentru orice eventualitate. Eram la mall si ne-am dus la o baie mai retrasa sa ne facem nevoile. Cand am vazut ca nu e nimeni m-am dus dupa ea si ne-am bagat in cabina de handicapati ca sa avem spatiu si am facut-o acolo. Am plecat de acolo si am trecut pe langa facultatea mea. Era noapte si nu ne vedea nimeni. Am pus-o la perete am ridicat-o un pic si am facut-o.
1 oara la padure :d 2 in fata scolii unde invat xD 3 la el il casa si in camera alaturata er tatal lui...si in vis cind eram mai mika.as vrea sa incerc pe un acoperis undeva xD
Si eu vreau pe acoperis ce spui
Iti zic pe unde am facu eu sex in afara casa.
Am facut in padure, in toaleta la mall si langa faculta.
ButnaruIonutAndrei întreabă:
Optimus7 întreabă:
pikachu_2662 întreabă: