Sa facem sex in locurile neobişnuite cum ar fi bucataria, cinematograful, liftul, parcările subterane, trenul, cabinele de probă din magazine in masina:X sau pe malul mari in apa sia apoi pe nisipul fierbinte ... din pacate nu devin realitate dar astea sunt detalii, detalii nu merita discutate
Sunt baiat dar raspund si eu.
In general, fetele isi doresc sa danseze cu vedetele.
Sa faca sex in cancelarie/baie/clasa (la scoala) cu un coleg/profu de sport:X. sa faca sex in masina, in lift:X si liftu sa fie blocat>
Nu stiu ce sanse ai sa primesti raspuns la asa ceva, . PS: mintea femeii este un labirint incalcit pe care nici ea nu il cunoaste (tru' story)
Sa o "arzi" in locuri publice si daca nu se poate peste ot prin casa. Si pozitia 69.:p
Tot cei inconjurat de romantism si nu chiar ceva nebunatic si cu putin risc zic eu depinde de loc moment si de persoana aia sa nu fie pudica.
Pfff...sa fiu iubita lui Wiliam Levy, Enrique Iglesias, etc etc.=p~. mai conteaza totusi?
Cele mai dorite fantezii de femei sunt cele ROMANTICE :X Oricat de rea ar fi o femeie tot devine sensibiliba in fata unei nopti intre trandafiri si soapte fierbintzi!
Fantezii?:->nu ai precizat sexuale sau nupai mi-ar placea sa dansez cu Keanu Reeves:X, sa ma plimb cu Will Smith pe plaja, sa ma cert cu Oprah, Edwuard Norton sa imi faca o declaratie de dragoste in publicsa joc fotbal cu Ashton Kutcher:->, sa stau la barfa cu Lady Gaga Jim Carey sa vina la nuta mea iar Jack Nicholson sa-mi fie nasmultumit?
Anonimalex6996 întreabă: