| Annellise a întrebat:

Care sunt cele mai eficiente tactici de a seduce un baiat?
De a-l face sa inebuneasca doar cand se gandeste la tine...
Cum il poti pune pe jar?!

Răspuns Câştigător
| deeadragutza2 a răspuns:

Pai depinde daca te place dar nu recunoaste incearca sa il faci gelos dar nu prea mult apoi ai putea sa ii dai de inteles ca esti dispusa sa fii cu el dar nu il lasa sa isi dea seama de asta usor. daca nu stii daca te place incearca sa te aranjezi mai bine sa te comporti mai frumos de fata cu el sa te dai la el apoi cateva zile sa nu il bagi in seama.

| Annellise explică (pentru deeadragutza2):

Draga Deea, iti mersi pentru raspuns.insa nu am fost eu prea explicita happy Suntem deja impreuna, este iubitul meu... vreau doar sa il seduc si mai mult! Sa il impresionez, sa il innebunesc de-a dreptul.si sa il pun maxim pe jar. Suntem la inceput de relatie spune ca tine foarte mult la mine si etc...dar eu vreau niste idei de seductie 100 % happy

| deeadragutza2 a răspuns (pentru Annellise):

Pai fii mai ignoranta daca tine la tine o sa fie in limba dupa tine cand o sa vada a esti indiferenta. dar nu prea tare ca o sa creada ca nu il mai placi

4 răspunsuri:
| Ketta a răspuns:

Pai eu pot sa iti zic momentul in care ma pune iubita mea pe jar, asa cum zici tu, de ex daca stam am2 pe iarba sau pe banca in parca si vreau sa o sarut se face ca nu vrea atunci ma pune pe jar ma face sa o doresc peste limita maximalaughing dar imediat ma si sarutahappy happy dar voi ca sunteti majori si aveti o viata sexuala fara sa va feriti de nimeni ai putea sa il provoci intr-o seara cu o tinuta superbahappy si sa il tii foarte mult pana sa ajungeti la fapte, il vei face sa ia focbig grin lasati parul mereu desprins, baietilor nu le plac fetele cu parul legat... si multe altele

| Annellise explică (pentru Ketta):

Ha ha, mersi mersi laughing niciodata nu imi prind parul oricum, dar mersi de ponturi.
Paste Fericit,
oricum intrebarea asta a fost pusa cu mult timp in urma laughing dar never mind, mersi oricum :*

Întrebări similare