Pentru mine tu ai fost, esti si vei fi mereu cea mai frumoasa fata, te-am iubit, te iubesc si te voi iubi mereu
Eu sunt genul mai nebun si cele mai frumoase cuvinte, dupa mine, erau "porcule, boule sau zurliule". Cand aud aceste cuvinte, e mai frumos decat mi-ai spune "te iubesc" deoarece consider simpatice aceste cuvinte
Porcule.
Mersi domnita madii . You made my day
plăcerea e de partea mea.
Placerea vine din ambele parti, crede-ma.Perfect deja suntem un cuplu!
Wtf?
Daca tu simti placere, eu simt placere, pai atuncea depasim pe multi care au relatii de 30301023129043259 de zile.Nu crezi?! Eu cred!
Nu!
I.am facut prietenului meu o poza cu mine sa o tina in portofel. Si el a spus: " Atunci cand voi deschide portofelul si nu voi avea nici un ban, ma voi uita la poza ta pentru ca daca te am pe tine sunt cel mai bogat!" :X
"Nu am mai intalnit nicio fata asa draguta ca tine."
"Nu pot sa te uit si nici nu vreau. vreau sa te iubesc pana la moarte."
Nu am in minte chiar cele mai frumoase cuvinte, mi-au fost spuse multe, dar cand am citit intrebarea mi-am adus aminte de ce imi zisese cineva " Esti un copil pasional" Fraza m-a facut sa zambesc : odata arata latura mea feminina si in alta instanta ma trimitea la copilarie si facea ca ca totul sa para un joc pasional intre doi copii ( doua exreme ). Foarte calumea senzatia.
Ai înțeles întrebarea?
anonim_4396 întreabă: