| Sufletel_3419 a întrebat:

Care sunt cele mai frumoase(dulci) cuvinte cu care iti poti numi persoana iubita.

9 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Un alint spus cu glasul lui imi inmoaie sufletul si ma topeste.
Stiu ca ma alinta din tot sufletul lui.
Asa si eu ii spun ca este sotiorul meu drag si scump.Este vietisoara mea si gandacelul meu.

| StaceyG a răspuns:

Eu ador sa ii spun prietenului, sufletzel

| candygirl a răspuns:

Eu ii spun maimutsel, sfecla, pufulete, pui, bombonica, shoricel, pisuc, motanel, urat...si altele nu imi mai amintesc acum laughing

| maria_9426 a răspuns:

Buna.
II poti spune cum simti tu in acel moment, sau pisi, iubi, iubire, pui, puyu, sufletzel, ingeras, dragostea mea, iubirea mea, soarele meu, frumusete, uratule, cam atat imi vin acum in cap. Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa

| yasmin1407 a răspuns:

Eu ador sa ii spun prietenului, iubire.

| stefickutssa a răspuns:

Youbire
yuby
viata mea
yubyrea mea cea mai mare
dragostea mea
Cam atat imi vine in minte acubig grin

| RuXy12 a răspuns:

Pentru mine...Nu exista cuvine sau expresii prin care sa redai exact ceea ce simti daca e ceva mai mult, daca esti sigur ca e chiar iubire.Persoana la care tii mai mult decat viata nu are un nume, e doar,,ea/el" e intregul tau univers, aerul pe care il respiri, e TOTUL! De aceea cand esti in preajma ei te simti foarte bine, asemeni momentului in care ajungi in Rai, desi ai parte de intamplari tragice, prezenta ei te face sa te linistesti, sa vezi partea buna in toatewinking Sper sa iti placawinking Funda?:Xbatting eyelashes

| AdutZza_3928 a răspuns:

Iubitel,dragalas,gurita.duceata! fundita?!

| romeo46 a răspuns:

Mie imi place sa-i spun iu itei mele :
pisi
scumpi
dulcik
iubitica
dulceata
scumpa mea
frumusetea mea de pe pamant
dulceata...