Sa incepem: la dus cand ieseam din piscina, ne-a surpins cineva. in baie la baieti in club( cu actualul meu sot), in casa cand eram mama in vizita, in casa la un chef( ne-au auzit toti), la alt chef in casa la niste prieteni, in masina(doar de doua ori,( iesisem la o plimbare sub clar de luna si ne-a venit cheful), in holul blocului, (nu am mai asteptat sa urcam), atingetri soi altele, cand eu conduceam si cand el conducea, in parcare inainte de o cina de afaceri(am ajuns mai devreme si ca sa ne umplem timpul.) si cred ca au mai fost dar nu-mi mai amintesc acum.
Hmm nu am facut in cine stie ce locuri... dar stiu un loc unde as face-o : pe bloc, iarna, in zapada
Pe capota masinii intr-o parcare in timpul zilei, sus la etajul 11 intr-un bloc si ea statea la 10 si-a iesit tacsu pe hol, intr-o livada, in lanul de porumb(nu-mi mai trebuie niciodata, m-am taiat in frunze de m-am rupt). Mai bine intrebai unde ati trait cele mai tari senzatii in materie de sex?
Pe unde ma apucatin hoteluri, la mare, in mai multe locuri romantice mi-am dus prietena.etc
Prin toata casa(baie, bucatarie, living...) in patul parintilor mei , in masina (cand eram la nunta la 4 dimineata si era sa ne prinda tati ) la bunica , intr'o cabana ( ce sexy a fost), in gradina, in piscina(la strand )...pffff si mai multe ( :pe :pe:pe si am numai 16 ani el face 18 )...
as mai face'o : in noaptea de revelion ( trebuie sa fie beton)
in ploaie pe capota masinii
in zapada
Pe bloc, in natura, pe masina, cel mai interesant este in natura, si in apa este destul d placut.
CanDy_2772 întreabă:
AncaSiAtat. întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: