| FoundYouLover a întrebat:

Care sunt cele mai rapide modalitati de a uita un tip complet nepotrivit? Tipul asta mi-a oferit atat de putin incat e ridicol sa mai cred ca intre noi s-ar putea vreodata schimba ceva in bine. Daca as fi avut probabil ceva mai incitant in viata mea probabil de mult as fi uitat si numele lui, dar nu am, stau pe banii rudelor ca nu-mi gasesc job, iar prietenii mei sunt imprastiati prin tara si strainatate si ii vad foarte rar. Doar cand ma vedeam cu el mai simteam si eu ca traiesc, dupa sex imi revenea iarasi cheful de hobby-uri si reluam si cautarea unei slujbe, desi pana acum s-a dovedit a fi complet deprimanta si zadarnica. Am o cunostinta careia i-a placut de un tip, tot asa el era afemeiat, tot asa au inceput cu o relatie bazata pe sex si apoi au ajuns la ceva serios. La mine doar sa-l tratez cu indiferenta functioneaza, dar nici aia mereu, din pacate. M-am plictisit sa lupt pentru un tip care nu poate sa-mi lase un singur mesaj din proprie initiativa timp de o luna, in schimb alteia ii poate lasa cate unul in fiecare zi.

14 răspunsuri:
| yekto a răspuns:

Tipi nu mai sunt. ia lasti un id ceva aici si sa vezi cati ai sa gasesti.
inteleg ca ti-ai pierdut timpul cu un tip nepotrivit dar ai pierdut si altceva (vointa, placere, pasiune.)?

| FoundYouLover explică (pentru yekto):

Nu prea am chef sa-mi las un id aici, daca voiam puteam la fel de bine sa-mi pun poza, dar vezi tu, nu prea am chef: pe web-site-ul asta am pus intrebari mai personale si nu vreau sa-mi stie cineva numele, plus ca nu prea cred ca e valabila in dragoste vorba "Cui pe cui se scoate", o singura data am reusit sa uit de un tip pentru ca am cunoscut pe altul mai interesant si mai interesat de mine.

| yekto a răspuns (pentru FoundYouLover):

Eu in general nu cred ca cui pe cui se scoate.
ideea mea era sa faci ce zici ca ai mai facut o data. sa gasesti pe altul. bineneteles ca nu era solutia cea mai buna sa lasi id-ul aici si speram sa n-o faci. a intalni pe altcineva in cazul tau nu cred ca scoti un cui cu alt cui.pur si simplu iti ocupi timpul cu altceva mai bun decat ce ai acum.
succes

PS: eu m-as fi axat pe a doua parte din primul meu comentariu, era mai serios

Referitor la a doua parte a comentariului tau, da, am pierdut si altceva, paisunea nu cred, mai degraba vointa si placerea, dar pe astea nu le-am pierdut de cand l-am cunoscut pe el ci mai devreme, cu el doar le-am recapatat pentru o vreme. Daca vreau sa le recapat pe termen lung mi-ar trebui ceva mai mult, de exemplu un job care sa-mi si placa si din care sa fac ceva bani. Pana acum nu am intalnit decat job-uri care fac parte numai din una din astea doua categorii, nu din ambele. De exemplu eram vanzatoare de tigari si imi uram sincer job-ul pentru ca sunt o fata cu facultate dar nu gasisem ceva mai bun si pentru ca stateam acolo 11 ore pe zi, inclusiv in week-end-uri la fel, totusi din job-ul asta castigam mai bine decat dintr-un alt job, pe care-l adoram, era o adevarata pasiune pentru mine, acela de redactor si editor la un ziar. La job-ul de vanzatoare aveam salariu de noua milioane, in schimb nu-ti spun cat castigam ca redactor si editor la ziarul ala, pentru ca este absolut umilitor salariul pe care-l aveam acolo.

In orice caz iti multumesc pentru raspuns.

| yekto a răspuns (pentru FoundYouLover):

Daca te incalzeste cu ceva nu esti singura care la moment are alt job decat ceea pentru care sa pregatit si care i-ar place sa faca.
raman insa la parera ca indiferent de ce se intampla in viata noastra pasiunea, placerea de a trai, bucuria pentru lucruri simple nu tb sa le pierdem, poat doar atunci cand pierdem si speranta (desi nici atunci). daca ne permitem sa le pierdem pe astea nu facem altceva decat sa ne pedepsim tot pe noi, tot impotriva noastra e.
si cum dai dovada ca te preciezi si ca insemni ceva pentru tine cred ca ai putea sa "reinvii" ceea ce meriti, ce te dezmierda mai mult decat orice alt tip ai putea gasi.
mult succes si cu placere pentru un asa scumb de idei

| CoquineNoire a răspuns (pentru FoundYouLover):

Nu mai cauta joburi de redactori la ziare sau reviste, sunt platite ca dreacu.
foarte rar gasesti pe cineva care ofera mult cand vine vorba de asa ceva.
si daca gasesti pe unul care ofera dublu pe ora, cel mai probabil vrea sa-ti intre in chiloti.
scriitorii mor de foame, de aceea, scrisul ramane in general doar un hobby.

| FoundYouLover explică (pentru CoquineNoire):

Din pacate cam asa este, ai dreptate, sincer, e de necrezut ca eu
castigam mai bine vanzand tigari decat fiind redactor si editor. E pacat, imi placea mult job-ul ala, dar banii erau prea putini.

| CoquineNoire a răspuns (pentru FoundYouLover):

Banuiesc ca lucrai ca hostess, pai ca hostess se castiga mai bine, e aiurea doar ca stai pe tocuri multe ore.

| FoundYouLover explică (pentru CoquineNoire):

Nu lucram ca hostess, eram pur si simplu vanzatoare la standul de tigari dintr-un mall.

| neutrino a răspuns:

A venit vremea schimbarii.

| Dariusuu a răspuns:

A vrut doar sex şi aia a primit.
Tu nu trebuie să te răzbuni pe el trebuie să înveţi să te preţuieşti mai mult!

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, ia si uita-l de tot cu alt tip, nu se merita sa te zbati pentru el, nu te merita. Daca stii destul de clar ca deja alteia ii ofera mesaje, tu chiar nu intelegi ca pe tine vrea sa te uite? Da-i pace! Ia si fa-ti tu o relatie noua si fa-i in ciuda!

| Hαppiηеss a răspuns:

Nu poti uita pe cineva pentru care ai avut niste sentimente, dupa o zi pe alta.
Iti trebuie timp!
Fi putin mai ambitioasa si cauta-ti un loc de munca, fi pe picioarele tale fara sa depinzi de nimeni, asta iti va ocupa timpul( o sa treci mult mai usor peste daca ai o activitate ) vei cunoaste si oameni noi si vei avea si banii tai.
In viata ca sa realizezi ceva trebuie sa te chinui un pic, nu vei primii nimic de-a gata!