Din pacate nu am primit apropae nicio declaratie de dragoste, doar una...... una de la un biat pe care l-am iubit enorm, eu nu am facut declaratii poate pentru ca nu imi sta in caracter sa fac dedicatii, oricum e frumos...
In declaratii nu am crezut prea mult, chiar am ras ironic in sinea mea mea.In schimb, o strangere in brate si un sarut, o floare culeasa de mana lui tremuranda de emotii m-au facut mereu sa-mi vibreze sufletul!
Desi iubitul meu si chiar eu nu suntem romantici. tin minte o fraza care m-a uimit enorm. mi-a spus:'eu cel mai mult pretuiesc si imi iubesc viata... iar tu esti viata mea'
frumos, nu?ei a fost ultima declaratie primitapoate de aceea pentru mine este atat de speciala
Aaaa...sunt tot eu se pune daca i-am spus o data ca este super sexi cand spala vasele
(desigur tactica nu prea mi-a folosit, continua sa nu le speledoar daca are chef)
Hmm am primit ca declaratii de dragoste 3 melodii pana in momentul de fata si acele melodii sunt:
Criss Blaziny - imi place
Cargo - ca o stea
Agny feat. Kata - Cum sa te am
daca vrei si ai timp sa le asculti le poti lua de pe www.fisierulmeu.ro
Dragul meu chiftea prajita. tinichea hodorogita... te iubesc si te ador.ca pe un pui de curca chior...
Cea mai frumoasa declaratie de dragoste am primit-o in noaptea nuntii de la proaspatul meu sotior, cand a primit de la hotii care m-au furat sarcina ca sa-mi cante o melodie.Am ramas fara cuvinte, mel suna cam asa:"eu de-as avea lumea la picioare, fara tine n-am nicio valoare..."A fost super!
anonim_4396 întreabă: