| bluesky a întrebat:

Care sunt cele mai romantice declaratii de dragoste pe care le-ati primit sau pe care le-ati facut?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pastreaza-ma linga tine atita timp cit merit sa ramin...Eu nu prea am demonstrat ceva in cuvinte...

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Din pacate nu am primit apropae nicio declaratie de dragoste, doar una...sad... una de la un biat pe care l-am iubit enorm, eu nu am facut declaratii poate pentru ca nu imi sta in caracter sa fac dedicatii, oricum e frumos...

| fabiola a răspuns:

In declaratii nu am crezut prea mult, chiar am ras ironic in sinea mea mea.In schimb, o strangere in brate si un sarut, o floare culeasa de mana lui tremuranda de emotii m-au facut mereu sa-mi vibreze sufletul!

| emi a răspuns:

Desi iubitul meu si chiar eu nu suntem romantici. tin minte o fraza care m-a uimit enorm. mi-a spus:'eu cel mai mult pretuiesc si imi iubesc viata... iar tu esti viata mea'
frumos, nu?happyei a fost ultima declaratie primitatonguepoate de aceea pentru mine este atat de specialahappy

| emi a răspuns:

Aaaa...sunt tot eu happyse pune daca i-am spus o data ca este super sexi cand spala vaselerolling on the floor

(desigur tactica nu prea mi-a folosit, continua sa nu le speletonguedoar daca are chef)

| pisoias29 a răspuns:

Hmm am primit ca declaratii de dragoste 3 melodii pana in momentul de fata si acele melodii sunt:
Criss Blaziny - imi place
Cargo - ca o stea
Agny feat. Kata - Cum sa te am
daca vrei si ai timp sa le asculti le poti lua de pe www.fisierulmeu.ro

| daniDeeDee a răspuns:

Că când te văd, mă fac ca carameaua.

| NoName0011 a răspuns:

Dragul meu chiftea prajita. tinichea hodorogita... te iubesc si te ador.ca pe un pui de curca chiorlaughing...

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| any_1988 a răspuns:

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste am primit-o in noaptea nuntii de la proaspatul meu sotior, cand a primit de la hotii care m-au furat sarcina ca sa-mi cante o melodie.Am ramas fara cuvinte, mel suna cam asa:"eu de-as avea lumea la picioare, fara tine n-am nicio valoare..."A fost super!

| bia_9509 a răspuns:

Da am

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea cu ochi ca cerul, numai tu-mi ridici nivelul. Buzele tale ca mura imi trezesc la viata...mana. laughing Parul tau furat din soare mi-o convinge (pe dragoste, desigur) sa se scoale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se par inutile.