In timp ce va sarutati sa iti treci degetele prin parul lui sau
in timp ce va sarutati sa. ii bagi mainile sub tricou.mangaindu`i spatele eventual abdomenul
(buna gajica)
Eu sunt d parere ca baietii vor sa o faca in cele mai ciudate locuri posibile gen in lift, bucatarie eu stiu.pe dulap acum sa vedem si ce o sa raspunda ei
A mai fost pusa o intrebare de genul acesta.Doar ca era gen:"Care este cea mai fierbinte fantezie...". Parerea mea ca ce-a mai fierbinte fantezie este in momentul cand am facut dragoste pentru prima data. A fost cea mai frumoasa fantezie traita de mine pana acum
Stii cand te trimite mama ta la piata cu o lista cu ce trebuie sa cumperi?
Asa e si la noi... e o lista mai lunga despre fantezii.
Ha, din discutiile mele cu barbatii cred ca majoritatea isi doresc un sex oral cu finalizare .
Threesome cu iubita mea si Golfu' meu ...
Pe bancheta din spate si capota Sa o ridic in brate tandru si sa o intind cu atentie pe spate pe capota masinii, sa o iubesc cum numa eu stiu. Sa ne auzim melodiile noastre preferate in boxe si portierele larg deschise...
Ce amintiri mah Ma rog
Eu am o fantezie referitor la o cina romantica intr-o noapte, pe plaja, o masa foarte eleganta si un ospatar, sa se auda marea si sa se auda sunetul oamenilor in departare... o cina fara cuvinte, privirea sa vorbeasca.si bineinteles o masa si pentru dl. ospatar alaturi de aleasa lui, ca sa fie multumita toata lumea
dede_8838 întreabă: