Un băiat timid se pierde cu firea în fața fetei pe care o place. Adică: Evită contactul vizual..Nu prea o bagă în seamă, deși e atent la toate acțiunile și vorbele ei. Încearcă oarecum să iasă în evidență dar nu-i prea reușește..sau de cele mai multe ori stă n banca lui, și privește = după colț = bine, că astfel de băieți diferențiază de la unul la altul. însă eu ți-am explicitat, cel mai timid cum reacționează. Iar cel = cu tupeu =. la fel și ei. unii sunt foarte direcți, și nu pierd nici o ocazie de a arăta ce îi interesează defapt..se supără dacă sunt respinși.dar totodată, îi atrage lucrul ăsta la o fată pentru că nu e ușuratică. însă depinde de gradul de plăcere a băiatului față de acea fată. ^.^. Concluzionez: Depinde de la om la om, nu e un lucru cert..asta ar trebui să te ajute, să ai un imbold asupra racțiilor și să-ți dai seama, ce vrea de fapt.
Usor! Un baiat timid nu iar spune niciodata unei fete daca o place in shimb unul tupeist s-ar putea sa i-o sufle de sub nas
Stai o secunda. Nu i-ar spune-o in fata dar ar arata asta prin multe alte feluri, ei fiind ceva mai originali... Acum ceva timp am raspuns la o intrebare care aducea in discutie lipsa de originalitate a baietilor si ce am realizat? ca nu le dati o sansa celor mai timizi (si nu ma refer la mine... am scapat de acest "complex" care mi-a chinuit viata). Asa ca idee, un baiat mai timid, neputand (din fire) sa vorbeasca direct cu alta fata riscul (ca fata) sa fii inselata de un astfel de baiat este foarte mic, dar cum fetele prefera tupeistii o sa tot vedem pe TPU intrebari de genul "sunt timid si eu nu are o prietena" sau "baietii este porci".
Iti recomand sa citesti raspunsul meu la intrebarea http://goo.gl/XsdFA si probabil te vei convinge
Eu de exemplu sunt mai timid dar incerc sa ascund acest fapt prin glume, nu glume proaste,...
Nu-i asa greu baietii mai timizi cand sunt fata in fata cu persoana pe care o place roseste nu o priveste in ochi si de obicei lasa fata sa faca asa ceva
la cei tubeisti e exact pe dos se dau mari etc
Sebastian1236882 întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: