| NoName0011 a întrebat:

Care sunt gesturile unui baiat .ca sa stii ca te placelaughing)?(hai baieti)happy

22 răspunsuri:
| night_crawler a răspuns:

Cand vad fata care-mi place tremura carnea pe mine laughing....si incep sa ma balbai daca vorbesc cu ea laughing

| b3bita a răspuns:

Ce expresie interesanta rolling on the floor "tremura carnea pe mine "

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

@alex-ce nasol :-srolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ala care te face sa exprimi;-Mama ce cravata rosie ai... Iar el;-Ai inebunit? Nu vezi ca e limba...

| Mefisto23 a răspuns:

Nu-si poate lua ochii de la tine.

| DexTer a răspuns:

Te priveste insistent... te ajuta cu orice...iti ia apararea...sau te sacaie tot timpul..."cine se tachineaza se iubeste"

acum depinde de personalitatea fiecaruia

| Liada a răspuns:

Pe baietii ii citesti dupa ochishori...

| Mixed a răspuns:

Depinde si de baiat... daca e genul fitos si ca el nu mai e nimeni. e mai dificil sa iti dai seama pentru ca nu se arata...
Daca e un baiat normal. te tachineaza... te sacaie .de ajuta... te priveste insisstent ...si iti zambeste de fiecare data...:X...

@alex, ...interesanta expresia "tremura carnea pe mine"laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă fac că ninge vara.

| night_crawler a răspuns:

Haideti mah ca am glumit si eu...numai stie omu' de gluma? laughing

| therock a răspuns:

Ramai blocat timp de 10, 30 secunde, intorci capul dupa fata uitandu-te foarte insistent, ii zambesti tot timpul, fixezi o privire trista, melancolica ca si cum nu poate fi a ta in cazul in care are prieten.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca si tu sa te uiti mai jos, nu la ochi. Daca vezi ceva neobisnuit...inseamna ca te place. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai : te enerveaza pana nu mai poti, da iti ia apararea in fata oricui, se uita insistent si daca il privesti in ochii rade ...depinde si de baiat oricum nu-s eu vreun expert da cam asa procedez laughing

| razzy a răspuns:

Dupe felul cum vorbeste si se uita la tinebig grin

| al3cse a răspuns:

Pai vb cu tine sau sta prin preajma ta... eu unu asa fac... daca imi place de vreuna vb cu ea happy

| kenzo007 a răspuns:

Salut.
Se da la persoana respectiva depinde asa mai pe ocolite sau direct, se comporta frumos si vorbeste frumos cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuj vre sh o sa aflu laughing

| danim7 a răspuns:

Nu stiu depinde...eu de exemplu ma uit foarte insistent la acea fata ma comport foarte frumos cu ea incerc s-o ajut cu ce pot...sa-i fac pe plac si incerc sa stau numai in preajma ei.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te loveste si vorbeste nu chiar urat adica iti spune ca esti urata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se uita insistent la tine. Incearca sa iti atraga atentia cand esti prin preajma. te tachineaza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cineva poate sa te placa tachinandute mereu? :S ...si chiar si atunci cand nu il bagi in seama sa faca ceva sati atraga atentia nu tocmai ceva care sa fie bine? este posibil sa ma placa?:S

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai se uita insistent la tine cand incepi sa razi rade si el iti zambeste e timid si vorbeste frumos