| liviudragut32 a întrebat:

Care sunt limitele tale în ceea ce privește sexul?

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Gay sex, pegging, scatofilie, pedofilie, zoofilie, gerontofilie...nu m-as apropia niciodata de vreuna dintre aceste practici. Probabil ca mai am si alte limite, dar nu imi vin in minte acum.

| 1onur a răspuns (pentru wildthing):

Răspunsul tău! Trebuie să primească, premiul Nobel boss!

Este un răspuns unui om! 10000000%%%%%%% normal și sănătos din orice punct de vedere! Mintal! Psihic! Bravo boss!

| wildthing a răspuns (pentru 1onur):

Multumesc frumos!

22 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Orice este de comun acord e ok.

| Miruna333 a răspuns:

Tot ce tine de injosirea, denigrarea femeilor: scuipat, palmuit peste fata, impins cu piciorul peste cap, etc

| wildthing a răspuns (pentru Miruna333):

Deja ala nu mai e sex, ci agresiune.

| Miruna333 a răspuns (pentru wildthing):

Multi fac asta. Fiecare cu ale lui, dar e cam aiurea

"Multi"?! De ce ar sta o femeie cu un asemenea animal?

| Miruna333 a răspuns (pentru wildthing):

Pai ca si lor le place

E clar...sunt depasit! tongue Deci aici am gresit eu in toti anii astia? Ca nu le-am scuipat, ca nu le-am palmuit peste fata si ca nu le-am dat cu piciorul in cap?! laughing

| Fandoenia a răspuns (pentru wildthing):

Vezi ca eu mi am început viata sexuala cu un astfel de gunoi, rocker împuțit și avea dintr-astea pălmuit, scuipat câteodată nu știe când sa se oprească din palme. Pana de curând tot la el m-am plimbat, dar sunt de acord cu tine e înjositor și nu se face...

| wildthing a răspuns (pentru Fandoenia):

De ce ti-a luat atat de mult timp sa iti dai seama? Eu nu inteleg cum functioneaza mentalitatea asta a voastra. Ti-a placut...sau ce?

Nu, dar eu pana acum puțin timp eram în stare sa-mi dau foc ca un budist pentru o singura cauza: o relație cu el.

| wildthing a răspuns (pentru Fandoenia):

Si ce s-a schimbat?

Că am deschis puțin ochii după ce am simțit din nou fiorii dupa mult timp și nu erau cu el... plus ca nu mai rezist la tortura relației sexuale cu el de fiecare data când ma vad cu el, încep sa doresc bărbat relație, afecțiune și devin disperata sunt în stare sa caut oricum, sa doresc prea mult... asa sunt pe treaba mea liniștită, pasarica liniștită ape liniștite!

| darrio2007 a răspuns (pentru Miruna333):

Se pare că de la brioșă ai rămas cu gândirea asta.

| Miruna333 a răspuns (pentru darrio2007):

Ce gandire? laughing)) Da, m-a cam afectat briosa aia

| Robert2526 a răspuns:

Intreaba pe chatgpt, ca am vazut ca il folosesti pentru a da raspunsuri aici

| liviudragut32 explică (pentru Robert2526):

Ah, clar, ChatGPT știe tot! Poate îl întreb și ce am mâncat aseară, că sigur are răspunsul pregătit.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Cat timp totul e cu consimțământ, totul e okhappy

| wildthing a răspuns (pentru annonimaaaa555):

El te intreba ce ai consimti si ce nu, pentru ca daca nu e consimtit, imbraca deja aspect penal.winking

| 1onur a răspuns:

Sunt de acord categoric! La tot ce spune wildthing, 1000000000000%%%%%%%omul ăsta, are dreptate cu Adevărat la tot ce afirmă el!

Întrebări similare